ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ < ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΕΝΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ


Γεννήθηκα στην Αθήνα και η καταγωγή μου είναι από την Κωνσταντινούπολη.
Από την εφηβεία μου κιόλας, κατάλαβα την κλίση μου για την Αστρολογία, τη Μεταφυσική και την Παραψυχολογία.

Μου άρεσε να διαβάζω και να ερευνώ όλα αυτά τα θέματα, για να μπορώ να δίνω απαντήσεις στα ερωτήματά μου. επειδή, από κάποιο σημείο και μετά, αυτό έπαψε να μου αρκεί, αποφάσισα να σπουδάσω τα συγκεκριμένα θέματα ειδικότερα.

Μελέτησα τη δυτική και την Ανατολική Αστρολογία, καθώς και αριθμολογία, που μου έδωσαν πολλές απαντήσεις στις απορίες μου, για τον άνθρωπο και τον κόσμο του.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την σπουδαιότητα των αριθμών, πάνω στους οποίους βασίζεται το Σύμπαν, όπως υποστήριξε και ο Πυθαγόρας έτσι λοιπόν θα μάθετε πως μπορείτε να ανακαλύψετε τον χαρακτήρα σας σε βάθος κι όσον αφορά την πορεία της ζωής σας θα πάρετε πληροφορίες σημαντικές οι οποίες θα σας βοηθήσουν πολύ.

Επίσης θα ενημερώνεστε για το πώς θα περνάτε το έτος και τον μήνα σας. Πρέπει να τονίσω, ότι οι γλωσσολόγοι παγκοσμίως παραδέχτηκαν ότι η Ελληνική γλώσσα είναι η πλουσιότερη και η τελειότερη γλώσσα διότι βασίζεται στην αριθμοσοφία.

Ένα από τα θέματα που με απασχόλησαν ιδιαίτερα, ήταν το θεϊκό θαύμα της ανθρώπινης γέννησης.

Εκστατική και έκθαμβη από το θαύμα της γέννησης του ανθρώπου, ξεκίνησα μια έρευνα, με τη σκέψη πως είναι πιθανό, η διαφορετική χρονική διάρκεια της κάθε κυοφορίας, δηλαδή 7 έως 9 μήνες και η χρονική στιγμή σύλληψης του παιδιού να παίζουν κάποιο ρόλο μικρό ή μεγάλο στη φυσική επιλογή του φύλου του.

’Άρχισα λοιπόν τις έρευνες και τους υπολογισμούς μου, από τις συνθήκες της δικής μου σύλληψης και συνέχισα με τις συνθήκες σύλληψης των συγγενών και φίλων μου. σε όλες τις περιπτώσεις διαπίστωσα, ότι στις μεν θηλυκές γεννήσεις, ο αριθμός του μήνα σύλληψης και αυτός της ηλικίας της μητέρας ήταν ασύμβατοι, δηλαδή, είτε μονός αριθμός μήνα με ζυγό αριθμό ηλικίας, είτε αντίθετα, ενώ, στις αρσενικές γεννήσεις οι δυο αριθμοί ήταν συμβατοί.

Για παράδειγμα. Η μητέρα μου, με συνέλαβε στην ηλικία των 27 ετών, το μήνα Απρίλιο. Το 27, ο αριθμός της ηλικίας της, είναι ένας μονός αριθμός. Το 4, ο αριθμός του μήνα σύλληψης, είναι ένας ζυγός αριθμός.

Ένας ζυγός λοιπόν αριθμός, αυτός του μήνα σύλληψης και ένας μονός, αυτός της ηλικίας της μητέρας μου, έδωσαν μια θηλυκή γέννηση.

Μετά από πολλούς υπολογισμούς, που όλοι κατέληξαν στα ίδια συμπεράσματα, πείστηκα ότι η ανακάλυψή μου δεν ήταν σύμπτωση αλλά ένα θεόσταλτο δώρο. Με τη σιγουριά της επιτυχημένης πρόβλεψης, άρχισα να ενημερώνω τις μέλλουσες μητέρες για το γένος των παιδιών τους. Κάθε φορά η πρόβλεψή μου επιβεβαιωνόταν, με αποτέλεσμα να μου ζητούν όλοι και περισσότεροι άνθρωποι, συμβουλές για τον επιτυχή προγραμματισμό του φύλου του παιδιού τους.

Συμβούλευσα όλους όσους με ρώτησαν για τις επιλογές τους, αφού λογάριαζα τα στοιχεία που μου έδιναν και αποφεύγοντας να εξηγήσω τον ακριβή τρόπο υπολογισμού της μεθόδου μου. Ειρηνικά και με πνεύμα αγάπης, καθώς περνούσαν τα χρόνια, προσέφερα σε πολλά ζευγάρια την ευτυχή δυνατότητα προγραμματισμού και εκλογή του φύλου του παιδιού τους.

Υπάρχει άραγε κάποιος που δε θα παραδεχτεί τις συναρπαστικές δυνατότητες αυτής της μεθόδου και το γεγονός ότι, αποτελεί το κλειδί στην προσπάθεια εξισορρόπησης των φύλων στη Γη;

Με αυτή τη μέθοδο, υπάρχει βεβαιότητα ότι θα βοηθηθούν οι γυναίκες και η οικογενειακή ηρεμία, σε χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία, όπου το φύλο του παιδιού δημιουργεί αρκετά προβλήματα.

Είναι λοιπόν πασιφανές η σπουδαιότητα αυτής της ανακάλυψης. Βέβαια, θα υπάρξουν πολλοί που θα αναρωτηθούν γιατί, ενώ είχα στα χέρια μου μια τόσο σπουδαία ανακάλυψη, δίσταζα να την ανακοινώσω παγκόσμια. Η απάντηση είναι ότι δίσταζα, λόγω της ανισορροπίας που θα μπορούσε να δημιουργηθεί από την κακή ή, άλογη χρήση μιας τέτοιας εκπληκτικής δυνατότητας. Αυτό που ώθησε στην αποκάλυψη αυτής της μεθόδου, ήταν ή πληροφορία, ότι κάποιοι γιατροί ήρθαν στην Ελλάδα το 1993 και ζήτησαν υπέρογκα ποσά για την επίτευξη του ίδιου σκοπού με αυτόν της μεθόδου μου, χωρίς επιπλέον να εγγυούνται το σίγουρο του αποτελέσματος. Αποφάσισα λοιπόν, να εκδοθεί ένα βιβλίο από τις εκδόσεις «ALDEBARAN» που να γνωστοποιεί τη μέθοδο μου στο κοινό.

Με αυτή τη μέθοδο, ελπίζω να βοηθήσω τους ανθρώπους να επιφέρουν ισορροπία στις γεννήσεις και των δύο φύλων.

25/05/1993 κατοχύρωσα τη μέθοδό μου στην Εθνική Βιβλιοθήκη με αριθμό 1663.

02/07/1994 Δημοσίευσα ένα άρθρο για τη μέθοδό μου σε μία εφημερίδα, τον Ελεύθερο Τύπο με αριθμό κυκλοφορίας 3389.

28/10/1994 Γεννήθηκε το πρώτο παιδί, στο Μαιευτήριο ΗΡΑ ο Πέτρος Μάνεσης, οι γονείς του οποίου είχαν επιλέξει το φύλο του χρησιμοποιώντας τη μέθοδο.

05/11/1994 Έδωσα συνέντευξη στο κανάλι του Κυρίου Γεωργίου Καρατζαφέρη και στην δημοσιογράφο Μαρία Μπεκατώρου  γι’ αυτό το γεγονός.

19/07/1996 Γεννήθηκε το δεύτερο παιδί με τη μέθοδό μου στο Μαιευτήριο Αρεταίειο, η Θεολογία Β. Μακρή.

 

Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ

ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 06-03-1997, Νο 1095 ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

ΤΩΝ 82 ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29-12-1999/Νο5122

ΤΩΝ 38 ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 24.02.2000/Νο 0881


 e-mail επικοινωνίας : mariaskordilidervou@gmail.com