Μενού

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ


ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Το όνομα και η ημερομηνία της γέννησης μας καθορίζουν αναπόφευκτα την ατομικότητά μας.

Η παραδοσιακή σοφία μας καλεί να παραδεχτούμε πως τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία στο Σύμπαν. Όλα είναι προσχεδιασμένα, γι’ αυτό κι εμείς ακολουθούμε ένα προκαθορισμένο δρόμο, όπως απλά λέει και το λαϊκό γνωμικό «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον».

Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια της αριθμολογίας μπορούμε να πληροφορηθούμε για το πώς θα ζήσουμε καλλιεργώντας και αξιοποιώντας τα ταλέντα και τις ικανότητές μας. Και όσο για τα δυσάρεστα κι αρνητικά γεγονότα που θα συμβούν, εφόσον εκ των προτέρων τα γνωρίζουμε είναι στο χέρι μας να τα αντιμετωπίσουμε ανώδυνα ακόμα και να τα ξεπεράσουμε. Ναι μεν ακολουθούμε την ειμαρμένη μας αλλά μετράει αναμφιβόλως και η προσωπική προσπάθεια, όπως λέει και το αρχαίο ρητό «ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ».

Στους αριθμούς προστίθενται και οι νότες. Αυτό είναι κάτι που υποστηρίζουν οι αριθμολόγοι από τον περασμένο αιώνα και μόλις πριν κάποια χρόνια το παραδέχτηκε η σύγχρονη φυσική επιστήμη.

Το Σύμπαν πρέπει να το παρομοιάσουμε σαν ένα σύνολο από μουσικά όργανα, όπως λοιπόν σε μια συμφωνική ορχήστρα πρέπει όλοι να παίζουν αρμονικά σαν ένας άνθρωπος, έτσι πρέπει να λειτουργούν αρμονικά οι νότες του Σύμπαντος για να μη ταραχτεί η ισορροπία.

Δυστυχώς στην δεκαετία του 1980 κάποιοι που γνωρίζουν καλά την επιρροή των ήχων στον άνθρωπο, δημιούργησαν ανισορροπία από την μουσική του μέταλλου, την λεγόμενη «ΧΕΒΥ METAL», οι δονήσεις που εκπέμπει αυτή η μουσική διατάραξαν την ηρεμία του Σύμπαντος (μαζί με άλλα σκοτεινά και βρώμικα παιχνίδια ασφαλώς) με τις γνωστές συνέπειες στην ανθρωπότητα ακόμα και η εγκληματικότητα κι η ανθρώπινη αγριότητα να φτάσουν σε οριακό σημείο.

Ακόμα κι η ερωτική απελευθέρωση έκανε τους ανθρώπους να λειτουργούν χειρότερα από τα ζώα (αν παραδειγματιζόμασταν από το ζωικό βασίλειο θα γινόμασταν σίγουρα καλύτεροι). Καταστράφηκε ότι αγνό και ωραίο, ισοπεδώθηκε το συναίσθημα και η αγάπη στο βωμό του σεξ κι αυτή τη τραγική κατάσταση οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια στην εσωστρέφεια, στα ναρκωτικά, στην απομόνωση, στις αυτοκτονίες.

Ευτυχώς που τίποτα δεν μένει μόνιμα ούτε το καλό ούτε το κακό, έτσι λοιπόν κι αυτός ο όλεθρος αρχίζει σιγά – σιγά να εκλείπει (εκτός δυστυχώς απ’ τα ναρκωτικά) και να διορθώνεται η κατάσταση. Οι άνθρωποι αποζητούν ξανά την αγάπη, τον ρομαντισμό, την επαφή.

Σας συνιστώ λοιπόν να ακούτε απαλή μουσική για την ψυχική σας ηρεμία και ευφορία, η κλασσική μουσική είναι η ιδανικότερη, άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ότι οι παράγοντες των κινουμένων σχεδίων την επιλέγουν για να κρατούν τα μικρά παιδιά σε ήρεμη κατάσταση.

 

Αυτό λοιπόν το παγκόσμιο μουσικό όργανο το Σύμπαν έχει πολλές χορδές που η κάθε μία παράγει μία νότα κι όλες μαζί παλλόμενες δημιουργούν την παγκόσμια συμφωνία.

Σε κάθε μία νότα αντιστοιχεί ο εννεαετής κύκλος. Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει το κάθε άτομο, μας δείχνει τι ήχο θα εκπέμπει στη ζωή του μέσα στην παγκόσμια συμφωνία. Επίσης από την ημερομηνία γέννησης βλέπουμε πόσο αρμονικά θα ζήσει το άτομο μέσα στο σύνολο των ανθρώπων.

Ο ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
 

 

Ξεκινώντας την ανάλυση της αριθμολογίας σας δίνω ένα πίνακα που θα σας βοηθήσει να βρείτε τον αριθμό της προσωπικότητάς σας.

 

 

 

Γράφουμε το όνομα που θέλουμε οριζοντίως, πάντα το βαπτιστικό, και το επίθετο του πατέρα μας.

Κατόπιν γράφουμε από πάνω τους αριθμούς που αντιστοιχούν στα φωνήεντα, διότι αντιπροσωπεύουν την ψυχή, μετά από κάτω τους αριθμούς των συμφώνων, που μας δίνουν την εντύπωση του ατόμου προς τον κόσμο. Εδώ θα κάνω έναν παραλληλισμό με την Δυτική Αστρολογία. Ο αριθμός των φωνηέντων είναι ο ωροσκόπος μας (το εγώ) και ο αριθμός των συμφώνων είναι το ζώδιό μας. Προσθέτοντας τους δύο αριθμούς θα έχουμε των ονομαστικών αριθμών , τον λεγόμενο προσωπικό αριθμό.

Για αυτούς που ενδιαφέρονται για τη λατινική αλφάβητο, δίνω τον αντίστοιχο πίνακα στα λατινικά.

 

Εδώ πρέπει να διευκρινίσω ότι, το γράμμα «Υ» στις λατινογενείς γλώσσες, θεωρείται φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις λαμβάνεται ως σύμφωνο. Αυτή η διευκρίνιση είναι απαραίτητη γιατί, από τα μεν φωνήεντα του ονόματός μας παίρνουμε τα στοιχεία του εσωτερικού μας χαρακτήρα, από δε τα σύμφωνα τα στοιχεία της εξωτερικής μας προσωπικότητας.

Παράδειγμα:

 

 

    1 +  1 +      5+4+8  +        7+  1+   1 +   8 = 36=3+6=9

Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η         Β Ο Σ Ι Ν Α Κ Η

8+   1+   2+2  +                2+    2+ 5+    2     =24=2+4=6

 

Ψυχή:9

Εντύπωση:6      

 

9+6=15=1+5=6

Ονομαστικός αριθμός: 6

 

 

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

 

Προσωπικότητα ΕΝΑ:

 

Η λέξη που χαρακτηρίζει αυτό το άτομο είναι «ΕΓΩ» αλαζόνας, εγωκεντρικός. Δεν ανέχεται να τον ελέγχεις, να τον διατάζεις, διαθέτει πείσμα και δύναμη και φτάνει στους στόχους του.

Πολύ εργατικό άτομο, σε σημείο που εξαντλείται πολλές φορές γιατί είναι απαιτητικό με τον εαυτό του δεν του αρέσει να ασχολείται μα πολλά ταυτοχρόνως, τελειώνει πρώτα κάτι και μετά αρχίζει το καινούργιο.

Πρέπει να μάθει να μη βιάζεται και να ξεκουράζεται όλα θα γίνουν σιγά – σιγά, προσοχή στην υπερκόπωση.

’Άτομα γοητευτικά, αποφασιστικά, εγωιστές, υλιστές, θαρραλέοι, επιθετικοί καμιά φορά, διαισθητικοί, παρορμητικοί.

Όλοι μ’ αυτόν το αριθμό, μικροί – μεγάλοι να αγαπάτε τον ύπνο γιατί σας ηρεμεί, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

Η υπερκινητικότητα φθείρει εκτός από το σώμα, ως γνωστόν και το νευρικό σύστημα, αλλά είναι ΕΝΑ!!!

Ο πρώτος μπορεί να ησυχάσει; Θα τους παρομοιάσω με τους Κριούς (το πρώτο ζώδιο της Δυτικής Αστρολογίας) έτσι κι αυτοί, είναι οι πρώτοι που έχουν στοιχεία που αφορούν τους ΕΝΑ, όταν μπει ένας Κριός θα κάνει διάφορα για να προκαλέσει την προσοχή «Εδώ είμαι κοιτάξτε με», υπερκινητικός κι αυτός και μάλιστα περισσότερο λόγω της μεγάλης ενέργειας, μιας και το στοιχείο του είναι η φωτιά. Να μη παραλείψω και τον πλανητικό του κυρίαρχο που είναι ο ’Άρης (ο πύρινος πλανήτης, ο θεός της βίας και του πολέμου). Πρέπει λοιπόν με κάποιους τρόπους να εξωτερικεύσει αυτή τη φλόγα και αν για κάποιους λόγους καταπιέζεται, θα έρθει η στιγμή που θα εκραγεί σαν ηφαίστειο.

Αν έχετε κοντά σας Κριούς ή προσωπικότητες  ΕΝΑ προσοχή με το μαλακό, χρειάζονται ειδική μεταχείριση.

Αν τα καταφέρετε θα δείτε ότι είναι πολύτιμοι άνθρωποι για το καλό του συνόλου, μόνο δείξτε υπομονή για πέντε λεπτά όταν νευριάζουν, δεν κρατά ο θυμός τους παραπάνω και ξεχνούν κι όλα τα κακώς κείμενα, επίσης συγχωρούν εύκολα.

Αν αγαπήσετε ένα τέτοιο άτομο, προσέξτε, να τους φέρεστε με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε, να μη βαρεθεί, ταιριάζει εδώ η φράση «το κεντρί και το μέλι», τη στιγμή που θα είναι πεπεισμένος για την αγάπη σας και νιώσει ότι σας έβαλε στο τσεπάκι του, αλλάξτε αμέσως συμπεριφορά για να μην τον χάσετε. Κλείστε του το τηλέφωνο, την πόρτα, αφήστε τον να πιστεύει ότι απουσιάζετε απ’ το σπίτι και να μην απαντάτε στις κλήσεις του. Τώρα αν είσθε παντρεμένοι τα παραπάνω δεν γίνονται, μπορείτε όμως να του δημιουργήσετε την εντύπωση, ότι δεν σας ενδιαφέρει πια, ότι πάψατε να τον αγαπάτε. Βάλτε κι ένα φιλικό πρόσωπο να τηλεφωνήσει σπίτι σας κι όταν απαντήσει εκείνος-η, να του κλείσει το τηλέφωνο, έτσι ώστε να του δημιουργηθούν υποψίες, προσοχή όμως μαλακά και όχι για αρκετό διάστημα γιατί μπορεί να παγώσει λόγω του υπέρμετρου εγωισμού του.

Εσείς θα κρίνετε μέχρι ποιου σημείου θα τραβήξετε το σχοινί.

Πρέπει να ξέρετε πως για να γνωρίσουμε καλά ένα άτομο, χρειάζεται και η αριθμολογία και η δυτική αστρολογία ακόμα και η κινέζικη αστρολογία.

Διότι αλλιώς λειτουργεί ένας Κριός – Ένα - Χοίρος και αλλιώς ο Κριός – Ένα – Τίγρης, βεβαίως θα έχουν πολλά κοινά αλλά και βασικές διαφορές.

Δεν φτάνει να ξέρουμε μόνο που έχουμε τον Ήλιο, δηλαδή τι ζώδιο είμαστε, αλλά χρειάζονται πολλές πληροφορίες για να έχουμε πλήρη εικόνα του ατόμου, που είναι η Σελήνη, διότι είναι η ψυχή μας (όπως και με τον αριθμό από τα φωνήεντα του ονόματος) που είναι ο ωροσκόπος (το βαθύτερο ΕΓΩ) σε ποιο ζώδιο της κινέζικης αστρολογίας ανήκει, τι αριθμό προσωπικότητας έχει. Γνωρίζοντας λοιπόν όλα αυτά σε βάθος είναι σίγουρο 100% ότι μαθαίνουμε ένα άτομο πολύ καλά.

Τελειώνοντας με την προσωπικότητα ΕΝΑ να συμπληρώσω ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες του, έχει αναπτυγμένο το αίσθημα του καθήκοντος έχει αποφασιστικότητα και πρωτοβουλία, επίσης εμπιστεύεται απόλυτα τη γνώμη του για το κάθε τι κι έτσι παίρνει τις αποφάσεις του δίχως να συμβουλεύεται κανένα (κακώς, θα τον συμβούλευα να ακούσει και κάποιον άλλον, που εμπιστεύεται βεβαίως).

Υιοθετεί κάθε τι καινούργιο, έχει πρωτοτυπία, οργάνωση, έμπνευση, αυτάρκεια, αυτονομία.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΥΟ

 

’Άτομο με αναπτυγμένο το αίσθημα της συνδιαλλαγής, επιτυγχάνει στους συνεταιρισμούς και προτιμά να τον κατευθύνουν, εκτελεί πάντα με επιτυχία τα προσχεδιασμένα προγράμματα. Ζητά την έγκριση των γύρω του και σε αντίθεση με τους ΕΝΑ, αρκείται να είναι ετερόφωτος και να παίρνει δόξα από τους άλλους.

Βρίσκει τρόπους και λύσεις για να ξεπερνά τα εμπόδια, κινείται και λειτουργεί παρασκηνιακά πετυχαίνοντας πάντα ότι θέλει. ’Άλλωστε τον ευνοούν αυτές οι τακτικές.

Ικανός για το εμπόριο, τις μεσιτείες, την διπλωματία, μπορεί να μην είναι πρωτότυπο αλλά εκτελεί τα σχέδια των άλλων με επιτυχία και μπορεί να τελειοποιήσει κάτι που έφτιαξε άλλος.

Προτιμά να δρα μέσα σε ομάδες. Αγαπά την κοινωνική ζωή, την οικογένεια, είναι πολύ σπάνιο να βρεις ανύπανδρους με αυτό τον αριθμό προσωπικότητας.

’Άλλωστε τον παρομοιάζω με το δεύτερο ζώδιο, τον Ταύρο, κατ’ εξοχήν συντροφικό και ερωτικό άτομο, μιας και ο πλανητικός τους κυρίαρχος είναι η Αφροδίτη, η Θεά του έρωτα και της ομορφιάς. Πράγματι δεν υπάρχουν άσχημοι Ταύροι.

Ζυγός αριθμός λοιπόν το δύο και θηλυκός αντιπροσωπεύει τη γυναίκα  όπως το ΕΝΑ είναι  άνδρας ο Ήλιος, το ΔΥΟ είναι η γυναίκα η Σελήνη, κι όπως όλα τα θηλυκά έχουν γλυκύτητα, απαλότητα, υπακοή, ακόμα όμως έχουν και σκληρότητα, υποκρισία, πονηριά, απιστία και διπροσωπία.

’Άτομα ευγενικά, συναισθηματικά, λίγο ανασφαλής, αξιαγάπητοι και αναποφάσιστοι.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑ

 

’Άτομο που ζητά να κατευθύνει τους άλλους στον δικό του τρόπο ζωής, γιατί ξέρει πως δημιουργεί την αρμονία γύρω του, στα πράγματα, στα χρώματα, καλλιτεχνική φύση, με συγγραφικό ταλέντο.

Η ανάγκη του να ξεχωρίζει από τους άλλους, τον κάνει να διακοσμεί το σπίτι του εντυπωσιακά, να ντύνεται φανταχτερά.

Ακόμα και στον τρόπο ομιλίας του χρησιμοποιεί εκφράσεις εξεζητημένες, πιστεύει ότι πάντα το ακροατήριό του θα κερδίσει από τις ομιλίες του.

Για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται κοινωνική ζωή κι έχει αυτή την ικανότητα να προσελκύει τους άλλους κοντά του, είναι άτομο γενναιόδωρο, με συμπαθητική συμπεριφορά, αγαπά τους ανθρώπους που διασκεδάζουν και χαμογελούν πολύ συχνά. Έχει εγκαρδιότητα και γοητεία.

Οι προσωπικότητες ΤΡΙΑ θα προοδεύσουν με ευκολία. Είναι τυχερά άτομα.

Για να εκφράσει τον εαυτό του έχει ανάγκη από πρωτότυπα πράγματα.

Ανεξάρτητο από την κοινωνική τάξη του, την οικονομική του κατάσταση και τη μόρφωσή του, είναι σίγουρο ότι θα ανέβει και θα ξεχωρίσει από τη μάζα, από τον κύκλο του.

Όπως και το τρίτο ζώδιο των Διδύμων που είναι οξυδερκείς, και αγαπούν την επικοινωνία, την κίνηση, τα ταξίδια, παιδιά του πλανήτη Ερμή, βλέπεται πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά.

’Άτομα κοινωνικά, γοητευτικά, ματαιόδοξα και εύπλαστα, εκκεντρικά, δημιουργικά.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

 

Αριθμός με επιδράσεις αρνητικές και «καθυστερητικές» γιατί είναι ζυγός αριθμός (συνεπώς παθητικός, θηλυκός) οι μονοί αριθμοί είναι ενεργητικοί και οι ζυγοί είναι παθητικοί.

Τέσσερα στοιχεία (Γη, Νερό, Αέρας, Φωτιά) η στερεή γη με τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα βοηθούν τις προσωπικότητες τέσσερα να πατούν γερά στα πόδια τους, σε σταθερό έδαφος.

Όπως όμως η γη κλονίζεται από τους σεισμούς έτσι και οι προσωπικότητες τέσσερα έχουν ασυγκράτητες εκρήξεις βίας.

Δουλεύουν σκληρά κι ακούραστα αλλά δεν αμείβονται πάντα ανάλογα με την απόδοσή τους (και ποιος αμείβεται θα μου πείτε δίκαια, οι τέσσερα όμως κάτι παραπάνω γιατί δουλεύουν για δύο) γι’ αυτό οι περισσότεροι από αυτούς κουράζονται πολύ στη ζωή τους μέχρι να αποκτήσουν αυτά που επιδιώκουν.

’Άνθρωποι λογικοί, σταθεροί, που τηρούν τις υποσχέσεις τους. Δεν υιοθετούν εύκολα τους νεωτερισμούς εκτός αν καταφέρετε να τους πείσετε γιατί είναι καχύποπτοι στο καινούργιο και γενικώς, αν όμως πεισθούν είναι βέβαιο ότι θα γίνουν σημαιοφόροι και θα παλέψουν γι’ αυτό.

Δεν ανέχονται τις ελαφρότητες, τα επιφανειακά πράγματα, γι’ αυτό προτιμούν την ησυχία, τις ποιοτικές συναναστροφές.

Ρεαλιστές, με ικανότητα να λύνουν προβλήματα δύσκολα που άλλοι θα πελάγωναν.

Αντιπροσωπευτικός χαρακτηρισμός η λέξη εντιμότητα!! Καρκίνος το τέταρτο ζώδιο, περίπου τα ίδια, πολλή δουλειά, πολλή προσπάθεια μέχρι να φτάσουν. ’Άτομα πονόψυχα, αυθόρμητα, γενναιόδωρα, ζηλιάρικα, πιστά και στενόμυαλα.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΕ

 

Πέντε αισθήσεις, άτομα που λειτουργούν περισσότερο με την σάρκα παρά με το πνεύμα. Αυθόρμητα με γρηγοράδα και αστάθεια, πολύμορφα και πολύπλευρα.

Διαθέτουν ευστροφία αλλά και διστάζουν διότι έχουν αβεβαιότητα που να κοιτάξουν μπρος ή πίσω, αυτό συμβαίνει επειδή είναι στη μέση των αριθμών και μια κοιτάνε προς 4-3-2-1 και μια προς 6-7-8-9.

Ο αριθμός πέντε παριστάνει τα τέσσερα μέλη του σώματος που τα κυβερνά το κεφάλι. Ακόμα και τέσσερα δάχτυλα του χεριού που ο αντίχειρας τα κάνει να λειτουργούν.

Πού ερωτικά άτομα με έντονο σεξαπίλ. Λειτουργούν αναλόγως με τις συγκινησιακές ωθήσεις τους. Ναι μεν δείχνουν αστάθεια με το να αλλάζουν διεύθυνση μόλις φυσήξει ο άνεμος αλλά έχει και την θετική του πλευρά το θέμα, δείχνουν πως έχουν μεγάλη ικανότητα προσαρμογής.

Αλλάζουν τα πάντα για την αλλαγή και μόνο, τους κουράζει η ρουτίνα κι ευτυχώς γι’ αυτούς όλη η ζωή τους είναι μια αλλαγή, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς είναι (5!!).

Ποτέ δεν ξέρεις πως και που θα ζήσουν, όταν βλέπετε άτομα να αλλάζουν σπίτια από μικρά παιδιά, πηγαίνοντας από τους παππούδες στους θείους και από εσώκλειστους στα σχολεία και κολέγια, μέχρι εκπατρισμό, να ξέρετε ότι υπάρχει ο αριθμός πέντε στο όνομα ή στο πεπρωμένο, αριθμός που βγαίνει από την ημερομηνία γέννησης.

Αν διαθέτετε υπομονή μπορείτε να τους ακολουθείτε, ειδάλλως απομακρυνθείτε γρήγορα, γιατί το τίμημα θα είναι μεγάλο. ’Άτομα έξυπνα, ευέλικτα με έντονο μαγνητισμό, ακούραστα, θετικά, προοδευτικά.

Δύσκολα άτομα ζητούν το ασυνήθιστο, το εξωτικό, το καινούργιο, την κίνηση. Όλα αυτά πολλές φορές τους κάνουν να δρουν δίχως σκέψη στο αν βλάψουν ή πικράνουν τους άλλους, δεν πολυνοιάζονται για τις συνέπειες των πράξεών τους.

Πολύ αυθόρμητοι, όλα τα παραπάνω στοιχεία δεν σας θυμίζουν λιοντάρι; Το πέμπτο ζώδιο, φλογερό ερωτικό, παθιασμένο, υπερκινητικό (λόγω του στοιχείου της φωτιάς που ανήκει) με αίγλη και μαγνητισμό, ωραίοι λέοντες, και να θέλετε να περάσετε απαρατήρητοι δεν μπορείτε, αυτή η μεγαλοπρέπεια του βασιλιά των ζώων και το σεξαπίλ του αριθμού πέντε σας κάνουν ακαταμάχητους.

Αν συναντήσετε άτομα με συνδυασμό Λέων και πέντε είναι σίγουρο ότι θα τους αγαπήσετε, πρέπει να δώσετε πολύ αγάπη και όχι μόνο, αλλά αξίζει τον κόπο πιστέψτε με.

’Άνθρωποι  που ταράζουν τα λιμνάζοντα νερά της κοινωνίας. Σ αυτόν τον συνδυασμό αν προστεθεί και το ζώδιο Τίγρης, τότε θα γράψει μεγάλη ιστορία, (ίσως ο Καζανόβας να είχε αυτόν τον συνδυασμό, έξυπνος και ερωτικός) αξίζει να συμπληρώσω για τον Καζανόβα, για όσους δεν το γνωρίζουν ότι ήταν ο πρώτος που βρήκε τον τρόπο να συγκεντρώνονται χρήματα με ευκολία, συνέβη όταν ο βασιλιάς του είπε:

-φίλε μου, χρειάζομαι πολλά λεφτά και γρήγορα, μήπως μπορείς να  μου προτείνεις κάτι;

-ασφαλώς, τη λοταρία, όλοι θα σπεύσουν να συμμετάσχουν στην διεκδίκηση του μεγάλου δώρου, με μικρό κόστος.

Που να ήξερε ότι κάποτε σε μία χώρα που λέγετε Ελλάδα, θα ανθούσε ο τζόγος σε βαθμό που να προκαλεί καταστροφές και αυτοκτονίες.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΙ

 

’Άνθρωποι ιδανικοί για οικογένεια. Κατ’ αρχήν είναι καλά παιδιά, δεν κουράζουν καθόλου τους γονείς τους τουναντίον τους βοηθούν με όλες τις δυνάμεις τους κι όταν μεγαλώσουν γίνονται καταπληκτικοί οικογενειάρχες.

Θέλουν να καλυτερέψουν τον κόσμο και με τον τρόπο της ζωής τους δίνουν καλό παράδειγμα (αυτό αφορά και για εκείνους που έχουν τον αριθμό έξι από την ημερομηνία γέννησης).

Υπερπροστατευτικοί γονείς, τυχερά τα παιδιά που αποκτούν, η ζωή κοντά σ' αυτούς τους ανθρώπους θα κυλά ειρηνικά, αρμονικά, ισορροπημένα.

Αφοσιωμένοι στην οικογένειά τους, προσφέρουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους. Ασφαλώς αν τους ενοχλήσεις και προσπαθήσεις να διαταράξεις την οικογενειακή τους γαλήνη, μπορεί να φτάσουν στα άκρα.

Πολύτιμα στηρίγματα για την κοινωνία, είναι αλτρουιστές, γενναιόδωροι ευεργέτες, πρωτοποριακοί οξυδερκείς, λεπτολόγοι.

Πολλές φορές το παρακάνουν με τις υπερβολικές φροντίδες τους και καταντούν τυραννικοί. Αγαπούν την καθαριότητα και την τάξη.

Αλήθεια δεν βρίσκεται στοιχεία από τους Παρθένους, το έκτο κατά σειρά ζώδιο του κύκλου, που είναι εύστροφοι, (άλλωστε με τον Ερμή κυρίαρχο δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς), λεπτολόγοι, τελειομανείς, καλοί οικογενειάρχες, προσπαθούν να καταλάβουν και να βοηθήσουν τον περίγυρό τους με όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους.

’Άτομα πιστά, ηθικά, υποχωρητικά, γενναιόδωρα.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΤΑ

 

Ο αριθμός της δόξας, επτά οι ημέρες της εβδομάδας, επτά τα θαύματα του κόσμου, επτά νότες, επτά τα χρώματα της ίριδας. Από την αποκάλυψη του Ιωάννη, επτά εκκλησίες, επτά επιστολές, επτά σφραγίδες, επτά λυχνίες.

Ακόμα και ο κύκλος της ζωής και του θανάτου πάνω στη γη (γέννηση, αύξηση και παρακμή των ζώων, των φυτών και των ανθρώπων) συσχετίζεται με την αύξηση και μείωση της Σελήνης καθώς διατρέχει τον ατέλειωτο κύκλο της από γεννήσεις και θανάτους στον ουρανό. Ο οποίος κύκλος αποτελείται από τέσσερις φάσεις που η κάθε μία διαρκεί περίπου επτά ημέρες.

Έτσι προήλθε και το ημερολόγιο, που ρυθμίζει τη ζωή κάθε ημέρας. Με βάση μηνιαίους κύκλους που έχουν τέσσερις εβδομάδες, που στο τέλος κάθε μήνα προσθέτοντας μερικές ημέρες για να συμπληρωθεί η περίοδος της «νέας σελήνης»  όπου μόνο αυτό το διάστημα δεν βλέπουμε το φεγγάρι.

Αριθμός ζωτικός, ο κύκλος της γυναίκας 28 ημέρες 7Χ4, ακόμα και στο πρόσωπό μας έχουμε τον αριθμό επτά, δύο μάτια, δύο αυτιά, ένα στόμα, δύο ρουθούνια, επτά λειτουργικά ανοίγματα.

Προσωπικότητες με σοφία που αναζητούν να μάθουν για τον ορατό και αόρατο κόσμο. Πολλοί αποκρυφιστές ανήκουν σε αυτή την ομάδα των ανθρώπων.

Αντίθετα από τις προσωπικότητες τρία, οι οποίες ζουν μ' ένα εντελώς δικό τους τρόπο αλλά μέσα στον κόσμο, οι επτά απομακρύνονται και ζουν επί τω πλείστον μοναχικά, αδιαφορώντας για την γνώμη των άλλων και εξοργίζονται όταν κάποιοι θελήσουν να ελέγξουν τη ζωή τους. Είναι πιστοί φίλοι, εχέμυθοι και ικανοί να συμβουλεύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Όσο όμως βρίσκουν λύσεις θετικές για τους άλλους τόσο δεν πετυχαίνουν το ίδιο για τον εαυτό τους.

Το ζώδιο του Ζυγού είναι το έβδομο, πόσοι Ζυγοί διαβάζοντας τα παραπάνω δεν σκέφτεστε τα κοινά που έχετε με τους επτά, μόνο που εσείς από το πολύ ζύγισμα των γεγονότων, καταστάσεων και προτάσεων, χάνετε τις ευκαιρίες και πελαγοδρομείτε.

Ωραίοι ασφαλώς, παιδιά της Αφροδίτης βλέπετε όπως οι Ταύροι έτσι και εσείς είσθε από τους ωραιότερους του ζωδιακού κύκλου, αλλά και οι προσωπικότητες επτά έχουν πολύ καλή εμφάνιση.

’Άτομα ευαίσθητα, τρυφερά, δημιουργικά, κυκλοθυμικά, ευχάριστα, γοητευτικά αλλά και δύσκολα.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΤΩ

 

Τυχεροί! όσοι έχετε αριθμό οχτώ είτε από όνομα είτε από την ημερομηνία γέννησης π.χ. 8-1-1952=26=8 μπορείτε εύκολα να φτάσετε σε μεγάλη επιτυχία, κοινωνική, οικονομική.

Προσέξτε μόνο την ευκολία της ανόδου διότι επίσης εύκολα μπορεί να καταστραφείτε, όταν λοιπόν βρεθείτε ψηλά αγκιστρωθείτε γερά για να μη κατρακυλήσετε από εσφαλμένες κινήσεις και κακούς χειρισμούς.

Είσθε άτομα με πρακτικό πνεύμα, φιλοδοξείτε να πετύχετε στο εμπόριο, να προοδεύσετε γενικώς. Φροντίστε με κάθε λεπτομέρεια τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας.

Καλοί επιχειρηματίες, με σύνεση και τόλμη. Η δυνατή ψυχή σας, βοηθά να ξεπερνιούνται τα εμπόδια αλλά και να συγχωρείτε όσους σας εξαπάτησαν και σας εκμεταλλεύτηκαν.

Όταν καταφέρετε να φτάσετε ψηλά, είσθε πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους. Επιθυμείτε τον πλούτο και είσθε σταθεροί στις αποφάσεις σας.

Για την απόκτηση δε του πλούτου, μπορεί να αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας στη δουλειά.

’Άλλωστε μην λησμονούμε ότι ο αριθμός οχτώ είναι ο συμβολισμός του απείρου αν τον βάλουμε πλαγιαστά  ∞…….. Είναι λοιπόν σπάνιο να μην γράψουν ιστορία μεγάλη ή μικρή οι άνθρωποι που έχουν οχτάρια.

Στην όγδοη θέση ο Σκορπιός, επίσης κυνηγά τον πλούτο, είναι τυχερός κι ανοδικός.

Άτομα τίμια, δραστήρια, λογικά, υπολογισταί, σταθερά, αποφασιστικά, απότομα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΝΕΑ

 

Τελευταίος αριθμός του κύκλου, γι’ αυτό και είναι ο ανώτερος. ’Άλλωστε όπως ισχυρίζονται οι ορθόδοξοι τα τρία «999» εννιάρια είναι οι αριθμοί του Θεού.

’Άτομα που γεννήθηκαν για να αγαπούν τον συνάνθρωπό τους, αλτρουιστές θυσιάζονται για την καλυτέρευση του κοινωνικού συνόλου, γι’ αυτό το λόγο βρίσκουμε άτομα με ονομαστικό αριθμό εννέα στις ιεραποστολές, στις εκκλησίες.

Προσωπικότητες που γίνονται κήρυκες μεγάλων κοινωνικών αιτημάτων. Αυτή η ανάγκη τους οδηγεί στο να λειτουργούν μόνο σε μεγάλες μάζες του πληθυσμού θέλοντας να τους ξυπνήσουν το κοινό αίσθημα και να τους κατευθύνουν στην ανθρώπινη ζεστασιά και συμπάθεια. Φιλοσοφημένοι και διπλωμάτες.

Λειτουργούν πάντα με το συναίσθημα και της συγκινήσεις τους, ότι κάνουν το κάνουν με αγάπη και ανθρωπισμό. Πολλοί είναι ευεργέτες του κόσμου.

Ενδιαφέρονται για τον αποκρυφισμό και ότι μαθαίνουν το διδάσκουν και στους άλλους.

Όσοι έχετε προσωπικότητες εννέα γύρω σας, είτε βγαίνει ο αριθμός από την προσωπικότητά σας είτε από τον αριθμό του πεπρωμένου.

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτή την τύχη και να στους φέρεστε όπως τους αξίζει.

Τοξότης το ένατο ζώδιο, ο φιλόσοφος, ο δάσκαλος, ο ταξιδιώτης, ο ευεργέτης, ο φιλάνθρωπος.

Θα αναλύσω ακόμα δυο αριθμούς που λέγονται μείζονες, είναι το έντεκα και το είκοσι δύο. Λέγονται μείζονες διότι χαρακτηρίζουν δύο τύπους προσωπικοτήτων, ξεχωριστούς και προικισμένους τύπους.

Μπορούμε να βρούμε προσωπικότητες έντεκα ή είκοσι δύο να είναι μεγαλοφυΐες αλλά να συναντήσουμε και τρελούς.

Οι 11 ας πούμε δεν γίνονται κατανοητοί από το περιβάλλον τους και πάντα παλεύουν να επιβάλουν τις ιδέες τους, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Προτείνω σε  αυτές τις περιπτώσεις να ελέγχετε και τον αριθμό 11 αλλά και το 1+1=2 επίσης και το 22 αλλά και το 2+2=4.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΤΕΚΑ

 

’Άτομα που συνυπάρχουν δύσκολα με τον περίγυρό τους μιας και οι επιδιώξεις τους διαφέρουν. ’Αλλά ονειρεύονται και οραματίζονται για τον κόσμο, κι όταν κατορθώσουν  να ανέβουν πετυχαίνουν να δημιουργήσουν, οικονομικές πολιτικές αυτοκρατορίες ανάλογα με το τι θέλουν και το τι σπούδασαν.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ

 

Είκοσι δύο τα πράγματα που έκανε ο Θεός, όπως υποστηρίζουν πολλοί στις έξι ημέρες της δημιουργίας. Ο κατάλογος αυτών έχει δοθεί από τον Ισίδωρο της Σεβίλλης, την πρώτη ημέρα έπλασε την όμορφη ύλη, τους αγγέλους, το φως, τους ανώτερους ουρανούς, τη γη, το νερό, τον αέρα.

Τη δεύτερη ημέρα έπλασε το στερέωμα, την Τρίτη τις θάλασσες, τους σπόρους, τα φυτά και τα δέντρα, την τέταρτη τον Ήλιο τη Σελήνη και τους πλανήτες, την Πέμπτη τα ψάρια, τα υδρόβια ερπετά, τα γήινα ερπετά και τα πουλιά, την έκτη τα άγρια ζώα, τα ήμερα ζώα και τον άνθρωπο.

Είκοσι δύο είναι και τα γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου.

Τα άτομα είκοσι δύο είναι κυρίαρχα, ξεχωριστά, ο αριθμός τους χαρίζει βιώματα που τα στερούνται οι υπόλοιποι.

Πρωτοπόροι, εξερευνητές, δημιουργούν νέες σχολές σκέψης. Οι προσωπικότητες που ενσαρκώνονται με αυτόν τον αριθμό, βοηθούν την ανθρωπότητα στο να μάθει νέες τεχνικές, νέους τρόπους. Είναι γεγονός ότι οφείλουμε πολλά σε αυτή την ομάδα.

Δημιουργικοί και καλλιτέχνες. Μυστικιστές. Ικανοί να παρασύρουν τα πλήθη. Αυτά τα ίδια άτομα, αν σε κάποια περίοδο της ζωής τους δεν αντέξουν την πραγματικότητα, θα αναζητήσουν την φυγή στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ.

Από την άλλη το 11 είναι ο αριθμός των εφευρετών, εδώ θα κάνω έναν παραλληλισμό με τα ζώδια, το δέκατο ανήκει στους Αιγόκερους, οι οποίοι βρίσκονται στο ζενίθ του ζωδιακού κύκλου (το φως στην κορυφή του βουνού που γίνεται ορατό από κάτω).

’Άτομα που ανεξάρτητα από την καταγωγή τους και την οικονομική τους επιφάνεια, ανεβαίνουν στη κοινωνική κλίμακα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να υπερπηδήσουν εμπόδια, αυτοί οι άνθρωποι ποτέ δεν σταματούν, μπορεί να πέσουν, να ματώσουν, αλλά πάλι σηκώνονται και συνεχίζουν την μοναχική τους πορεία προς τα επάνω.

Βλέπετε λοιπόν πόσα κοινά έχουν οι Αιγόκεροι με τα έντεκα. Όσο για τους 22 συσχετίζονται με τους Υδροχόους. Όπως καταλαβαίνετε και οι αριθμολόγοι και οι αστρολόγοι συγκλίνουν στις απόψεις τους.

 

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
 

Ο αριθμός του πεπρωμένου και η επίδρασή του στην προσωπική ύπαρξη.

Όπως ο προσωπικός αριθμός μας δίνει τον χαρακτήρα, έτσι και ο αριθμός της μήτρας γέννησης μας δείχνει το πώς θα ζήσουμε σε αυτόν τον προκαθορισμένο δρόμο που λέγεται πεπρωμένο κι όπως στον εθνικό δρόμο μας καθοδηγούν οι πινακίδες, για το που πρέπει να προσέχουμε και σε ποια σημεία είμαστε ασφαλείς, έτσι μας βοηθά και το αριθμοσκόπιο ή το ωροσκόπιο για να γνωρίσουμε από τι κινδυνεύουμε και τι πρέπει να κάνουμε για να αξιοποιήσουμε, τα ταλέντα μας τις ικανότητές μας, τις ευκαιρίες, ακόμα μας πληροφορεί για τον γάμο και τα παιδιά.

Ο αριθμός του πεπρωμένου:

Αυτός βρίσκεται ως εξής:

Ας πάρουμε για παράδειγμα την ημερομηνία 22-12-1951.

Το 22 ανάγεται σε 2+2=4

Ο Δεκέμβριος είναι ο δωδέκατος μήνας.

Το 12 ανάγεται σε 1+2=3.

Το 1951 ανάγεται σε 1+9+5+1=16=1+6=7.

Οι τρεις αυτοί αριθμοί αθροίζονται μεταξύ τους 4+3+7+=14=1+4+5.

Συνεπώς αυτό το άτομο έχει αριθμό πεπρωμένου 5.

 

Πεπρωμένο ΕΝΑ

 

Ο πρώτος αριθμός του κύκλου, έτσι και τα άτομα αυτά μπαίνουν πρώτοι και οδηγούν τους άλλους.

Αυτό σημαίνει σκληρή και επίπονη προσπάθεια κι αν διαθέσουν την απαιτούμενη υπομονή θα φτάσουν στους στόχους που έχουν.

Πρέπει να καταλάβουν ότι πάντα θα στηρίζονται στις πλάτες τους και όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουν θα τους βοηθήσει να γλιτώσουν από οδυνηρές αντιφάσεις στη ζωή τους.

Εφόσον λοιπόν είσθε ο πρώτος, αυτάρκης και αυτόβουλος, πρέπει να αδιαφορείτε για τις συμβουλές των άλλων. Εφόσον θα ελέγξετε την κατάσταση που σας απασχολεί να σκεφτείτε μόνοι σας τις λύσεις.

Ο τρόπος ζωής που σας αντιπροσωπεύει είναι να μην ακολουθείτε γνωστά μονοπάτια παρά μόνο καινούργιες τακτικές και μεθόδους.

Αντιμετωπίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με πνεύμα πρακτικά και λογικό, αφήνοντας τους συνεργάτες σας σε δεύτερη θέση διότι το πεπρωμένο ΕΝΑ πρέπει να είναι πρώτο. Αν αφήσει άλλους να κατευθύνουν τα πράγματα θα αυτοκαταστραφεί.

Μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους. Επειδή ξεχωρίζει η ικανότητά σας για δημιουργία και άνοδο θα θελήσουν πολλοί να σας χρησιμοποιήσουν και να σας εκμεταλλευτούν.

Θα κάνετε εχθρούς εξ αιτίας της αξίας σας και του ότι θα ανεβείτε πιο ψηλά από τους άλλους.

 

Πεπρωμένο ΔΥΟ

 

Εσείς πρέπει να ακολουθείτε, εν αντιθέσει με το ΕΝΑ, γνωστά μονοπάτια, δρόμους που έχουν ανοίξει οι άλλοι, γιατί θα θέλετε να εκτελείτε προσχεδιασμένα έργα.

Οι διοικητικές θέσεις δεν σας ταιριάζουν, εσείς θα λειτουργήσετε με επιτυχία σε ομαδικές εργασίες σε μεγάλους οργανισμούς, σε συνεταιρισμούς.

Ένα από τα ατού σας είναι, ότι έχετε την ικανότητα να διορθώνετε τα λάθη των άλλων υπέρ σας, ας πούμε ότι οι ΕΝΑ φτιάχνουν ένα σχέδιο και εσείς το τελειοποιείτε.

Θα σας διακρίνει η ευγένεια, η κοινωνικότητα, η διπλωματία, το τακτ. Χαρακτηριστικά τα οποία θα σας εξασφαλίσουν την ψυχική γαλήνη που αυτό είναι το σπουδαιότερο για σας, αυτή είναι η ευτυχία σας.

Το Δύο (το ζευγάρι) δηλαδή που δεν ζει μόνο μάλιστα πολλοί παντρεύονται σε μικρή ηλικία.

Αγαπούν την ησυχία κι όποιος τους τη διαταράξει γίνονται εχθροί τους και δεν συγχωρούν εύκολα.

Με φρόνηση και γλυκύτητα θα πετύχετε στη ζωή σας και μην ξεχνάτε ποτέ μόνοι στον επαγγελματικό χώρο.

 

Πεπρωμένο ΤΡΙΑ

 

Όποιος έχει αυτόν τον αριθμό πεπρωμένου, είναι σίγουρο ότι θα αφήσει την σφραγίδα του στον καλλιτεχνικό χώρο.

’Άτομα που ξέρουν τη σημαίνει αρμονία στα χρώματα και στο περιβάλλον.

Είναι αισθησιακοί, αισιόδοξοι, όλα τα βλέπουν από τη θετική τους πλευρά, τη φωτεινή, τους αρέσει οι εύθυμες συντροφιές, και δεν πλήττεις ποτέ μαζί τους. Αν βρεθούν με ανθρώπους εσωστρεφείς προσπαθούν με πειστικότητα να τους ενθαρρύνουν, παρασύροντας στη μέθη του γλεντιού και της διασκέδασης.

Καλοντυμένοι κι αεράτοι, η μοίρα τους είναι να χαρίζουν γέλιο και χαρά στους γύρω τους.

Με αυτό τον τρόπο κατορθώνουν πάντα να περνάει το δικό τους, αλήθεια ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα τόσο χαμογελαστό και γλυκό πρόσωπο; Δεν χρειάζεται λοιπόν να επιβληθείτε ανοιχτά στους άλλους, ο πλάγιος τρόπος είναι ο πιο πετυχημένος.

Κερδίζετε εύκολα την εκτίμηση και την αγάπη των άλλων.

Πολλά αριστουργήματα τα οφείλουμε σε αυτούς, μας έκαναν πιο όμορφο και χαρούμενο τον κόσμο.

 

Πεπρωμένο ΤΕΣΣΕΡΑ

 

Πολλές δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν μέχρι να φτάσουν κάπου, γι’ αυτό πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και αντοχή.

Ήρθαν στη γη για να βάλουν μια τάξη, να ασχοληθούν με τις καταστάσεις και τις εργασίες που απαιτούν σχολαστικότητα και επιμέλεια.

Μην περιμένετε να σας ευνοήσει η τύχη, ότι κατορθώσετε θα εξαρτηθεί μόνο από εσάς.

Χρειάζονται λοιπόν καλά μελετημένες επενδύσεις, κουράγιο, δύσκολος ο δρόμος, είσθε από τους ανθρώπους που θα βασανισθούν αρκετά. Βλέπετε πολλές φορές συναντάμε κάποιους που έχουν εύνοια, τύχη, και ανεβαίνουν ακούραστα και λέμε τι συμβαίνει; Και εδώ απορούν αυτοί που έχουν αριθμό 4, γιατί εφόσον κι εγώ έχω τις ίδιες ικανότητες με αυτούς δεν τα καταφέρνω τόσο καλά κι εύκολα, είναι απλό διότι αυτοί οι άλλοι, έχουν αριθμό πεπρωμένου π.χ. 1 ή 8.

Σας συμβουλεύω να αποφεύγετε τα τυχερά παιχνίδια, τον ιππόδρομο, τα καζίνο, γιατί όπως διαπιστώσατε από τα παραπάνω ότι δεν θα σας δείξει το γλυκό της πρόσωπο η τύχη.

Η επιτυχία σας θα έρθει από την σταθερότητα του εδάφους που θα χτίσετε τα θεμέλια της ζωής σας.

Μην επιχειρήσετε ποτέ να κάνετε κάτι επαγγελματικό δίχως να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες σε βάθος. Και μην ακούτε τους «συμβούλους» που κατά καιρούς θα εμφανιστούν στη ζωή σας, για να σας πείσουν να κάνετε ότι θέλουν αυτοί.

 

Πεπρωμένο ΠΕΝΤΕ

 

Αριθμός της αλλαγής, γι αυτό πρέπει εγκαίρως να προετοιμαστείτε για τις πολλές εναλλαγές της ζωή σας.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από την επιρροή αυτού του αριθμού θα ζήσουν μια περιπετειώδη ζωή.

Από μικρά παιδιά θα αλλάζουν περιβάλλον συχνά, τόσο που οι υπόλοιποι άνθρωποι θα αλλάξουν σε δύο ζωές.

Λοιπόν όσο ποιο γρήγορα μπορέσει να προσαρμοστεί, σε αυτή τη μεταβλητότητα του πεπρωμένου του τόσο πιο κερδισμένος θα βγει από τις εναλλασσόμενες ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν.

Μην  προγραμματίζει ποτέ, για να μην απογοητευθεί από τις ανατροπές που θα προκύπτουν στα σχέδιά του.

Θα συνυπάρξει με ανθρώπους πολλών εθνικοτήτων γι’ αυτό να μάθει ξένες γλώσσες.

Εύστροφα άτομα με αλάνθαστο επιχειρηματικό ένστικτο. Ικανά να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, ξεπερνώντας τα εμπόδια.

Δεν πρέπει να χάνουν την ευθυμία τους, γιατί στις αναποδιές θα τους βοηθά να ισορροπούν.

 

Πεπρωμένο ΕΞΙ

 

Οι καλλιτέχνες του κύκλου. Μαζί με τα άτομα που έχουν πεπρωμένο τρία δημιουργούν στην ανθρωπότητα τα έργα τέχνης, τα καλά θεατρικά έργα.

Η αισθητική τους αντίληψη μεταδίδεται στους χώρους που λειτουργούν. Ομορφαίνουν ότι υπάρχει γύρω τους.

Η ανάγκη τους για αρμονία και χάρη τους κάνει να δυσφορούν όταν βρεθούν σε περιβάλλον δυσαρμονικό, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν πρέπει να διαπληκτίζονται με εκείνους που δεν διαθέτουν τη δική τους ικανότητα. Γενικά δεν τους συμφέρουν οι αντιθέσεις και οι διχόνοιες, ιδιαιτέρως με τους συνεργάτες και τους συνεταίρους. ’Άλλωστε έχουν το φυσικό χάρισμα της διπλωματίας και της συνδιαλλαγής, κι αυτό τους βοηθά να φέρουν την ειρήνη και την αρμονία γύρω τους.

Φέρνουν την ομορφιά και την πρωτοπορία, έχουν ένα ξεχωριστό τρόπο, εντελώς δικό τους, να βλέπουν τον κόσμο, και το μέλλον. Οφείλουμε πολλά σε αυτά τα άτομα, ακόμα και στις φυσικές επιστήμες, η μοίρα τους είναι να ανεβάζουν το πνευματικό μας επίπεδο.

Δεν πρέπει να εμποδίζονται από τρίτους στα σχέδια και στις αναζητήσεις τους.

 

Πεπρωμένο ΕΠΤΑ

 

Αν παραδειγματιζόμασταν από τη ζωή τους θα γινόταν καλύτερος ο κόσμος.

Έχουν ηθικές αντιλήψεις και αλτρουισμό, τυχεροί όσοι έχετε κοντά σας τέτοιους ανθρώπους, είτε προσωπικότητα επτά να έχουν είτε πεπρωμένο είναι το ίδιο καλοί άνθρωποι.

Έχουν αποκρυφιστικές ικανότητες και προσπαθούν να φωτίσουν τα σκοτάδια, τους ενδιαφέρει να ανακαλύπτουν τις κρυμμένες αλήθειες, τους αρέσει να λύνουν τα μυστήρια και γίνονται καταπληκτικοί σύμβουλοι, σπουδαίοι φίλοι, πολύτιμα στηρίγματα στην κοινωνία.

Αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και να βοηθούν τους συνανθρώπους τους.

Τους εκφράζει κυριολεκτικά η φράση: «Αγαπάτε Αλλήλους»

Εσείς, εν αντιθέσει με τον αριθμό 8, δεν είναι στο πεπρωμένο σας να αποκτήσετε υλικά αγαθά, όμως έχετε όλα τα πλούτη του κόσμου στη ψυχή σας που είναι και το σπουδαιότερο.

Ωστόσο βέβαια θα μπορέσετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας ανάλογα με τη μόρφωσή σας.

Προσοχή στις συναναστροφές σας, κρατηθείτε μακριά από τα άτομα που θα προσβάλουν και θα υποτιμήσουν το κύρος σας στους γύρω.

Αγαπάτε την μοναξιά, και όσο περισσότερο σχολαστικά διαλέγετε τις παρέες και τον σύντροφό σας τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι η πορεία σας.

 

Πεπρωμένο ΟΧΤΩ

 

Ο ρόλος αυτών των ανθρώπων είναι να πετυχαίνουν στον οικονομικό τομέα και με τη σειρά τους να βοηθούν τους άλλους.

Θα διαπρέψουν στο εμπόριο, στις επιχειρήσεις, πρέπει λοιπόν γρήγορα να ενημερωθούν για τα οικονομικά θέματα, χρηματιστήριο, εμπόριο, τράπεζες κ.λπ.

Πρέπει να είναι πρακτικοί, ρεαλιστές, αποφασιστικοί να πλησιάζουν άτομα που η οικονομική και κοινωνική τους επιφάνεια είναι γνωστή.

Ευνοούνται από την τύχη γι αυτό μπορούν να παίζουν τυχερά παιχνίδια να ρισκάρουν γενικώς μιας και το χρήμα πάει μπροστά απ’ αυτούς.

Πολλές οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή τους, πρέπει λοιπόν να τις αξιοποιήσουν κατάλληλα.

Επειδή η μοίρα τους είναι να διαχειρίζονται τα οικονομικά, δεν πρέπει να ξεχνούν πως  ο ρόλος τους είναι να δίνουν κι αυτοί στους άλλους, κι όσο περισσότερο δίνουν τόσο ανταμείβονται.

Δεν υπάρχει φόβος ποτέ να μείνουν χωρίς λεφτά, χωρίς φίλους όμως μπορεί, βλέπετε ο φθόνος που προκαλούν οι επιτυχημένοι είναι μεγάλος.

Αλλά καλύτερα να μας ζηλεύουνε παρά να μας λυπούνται.

 

Πεπρωμένο ΕΝΝΕΑ

 

Οι ονειροπόλοι, οι ρομαντικοί, οι μεταρρυθμιστές, οι οραματιστές.

Η μόνιμη προσπάθειά τους είναι να  καλυτερέψουν τον κόσμο και να οδηγήσουν τους ανθρώπους στην ηθική και την θρησκεία.

Πολλές φορές προσπαθούν μάταια, αλλά όταν δεν καταφέρουν τις επιδιώξεις τους, στο θέμα αυτό, μένουν με την ικανοποίηση ότι αυτοί τουλάχιστον προσπάθησαν.

Τους συμβουλεύω να αφήνουν κάπου – κάπου τα σύννεφα και να προσγειώνονται στην πραγματικότητα, να συνεργάζονται με μεγάλο αριθμό ατόμων, φιλανθρωπικές οργανώσεις κ.λπ.

Επειδή η αποστολή σας εδώ είναι τα ανθρώπινα κι όχι τα υλικά θέματα, μην περιμένετε λοιπόν να γίνετε πλούσιοι από τύχη ή ευκαιρίες από άλλους, η οικονομική σας ευχέρεια θα προκύψει από τις συνετές και φρόνιμες επενδύσεις σας.

Είναι άτομα που έχουν την τάση να κάνουν μακρόπνοα σχέδια, να βλέπουν μακριά, να επιδιώκουν σκοπούς που οι άλλοι δεν είναι καν σε θέση να διακρίνουν.

Αυτό μπορεί να είναι σε θετικό σε μερικές περιπτώσεις, αλλά τις περισσότερες φορές διαμορφώνεται στο ανώφελο κυνήγι ενός μάταιου ονείρου.

Γι' αυτό πρέπει να βάλουν σε πειθαρχία αυτές τις παρορμήσεις τις πολύ γενναιόφρονες, αρκούμενοι στο να δεχτούν μιαν άποψη πιο πρακτική και άμεση.

 

Πεπρωμένο ΕΝΤΕΚΑ

 

Όπως και στην προσωπικότητα έντεκα έτσι και στον αριθμό πεπρωμένου προτείνω να διαβάσετε και το 11 και το 1+1=2, το ίδιο ισχύει και για το 22.

Εσείς κατόπιν θα καταλάβετε ποιος αριθμός είναι πιο αντιπροσωπευτικός για σας.

Μοίρα με αντιθέσεις, τα άτομα αυτά πριν να φτάσουν στο σκοπό τους και να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, χρειάζεται να κρατήσουν τις λεπτές ισορροπίες, να καλλιεργήσουν τις δυνατότητές τους για σωστή κρίση.

Πρέπει όταν αποφασίσουν να ασχοληθούν με μία συγκεκριμένη επαγγελματική δραστηριότητα να γίνουν ειδικοί, έτσι μόνο θα έχουν σίγουρη την επιτυχία.

Προσοχή μόνο στις ασχολίες που μπορεί να τους κάνει να πλήξουν.

Διαθέτουν εξυπνάδα που θα τους βοηθήσει στο να αποκτήσουν πλούτη αν το επιθυμούν, αν και αυτοί ενδιαφέρονται για την φιλοσοφία και τον μυστικισμό, έχουν ξεφύγει από τα γήινα.

 

Πεπρωμένο ΕΙΚΟΣΙΔΥΟ

 

Αν επιλέξετε το 22 ως πιο αντιπροσωπευτικό τότε αξιοποιείστε τα χαρίσματά σας για να ευεργετήσετε τους συνανθρώπους σας.

Άτομα με υπαρξιακή δύναμη. Όπως και οι οχτώ έτσι κι αυτοί πρέπει να βρίσκονται κοντά στους δυνατούς, γιατί μπορούν να εξασκούν επιρροή αυτοί στις καταστάσεις και τα πράγματα.

Χρειάζονται τους δυνατούς γιατί θα βοηθηθούν στις δραστηριότητες που τους αντιπροσωπεύουν όπως είναι, πολιτικές οργανώσεις, μορφωτικά ιδρύματα.

Θα φορτωθούν με ευθύνες, αλλά όπως βλέπετε ο κάθε αριθμός πεπρωμένου έχει και τον δικό του σκοπό. Λειτουργούμε όλοι για το σύνολο, το κάθε πεπρωμένο εκτελεί και τη δική του αποστολή. Είναι όπως ο ανθρώπινος οργανισμός, που το κάθε όργανό μας χρησιμεύει για μια συγκεκριμένη λειτουργία ξεχωριστά, αλλά ταυτόχρονα όλα μαζί μας κρατούν ζωντανούς.

Ευθύνες λοιπόν σας περιμένουν για τη βελτίωση της ανθρωπότητα. Όλοι μας ερχόμαστε στη ζωή για ν' αφήσουμε την προσωπική μας σφραγίδα στην καλυτέρευση του κόσμου, πρέπει λοιπόν αδιαμαρτύρητα να πορευτούμε με αναπτυγμένο το καθήκον και προς τους απογόνους μας γιατί δανειστήκαμε τον πλανήτη γη από αυτούς και πρέπει να τον παραδώσουμε καλύτερο από ότι τον παραλάβαμε από την προηγούμενη γενιά.

Να πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο.

Βρίσκετε ότι είμαι πολύ αισιόδοξη; Μπορεί.

 

 

 

ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ:ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
 
ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

 

Γέννηση στις 1, 10, 19, 28 του μήνα.

 

Άτομα που θέλουν να είναι πρώτοι, γι’ αυτό στη ζωή τους θα προσπαθούν να γίνονται αρχηγοί.

 

Γέννηση 1:

 

Η σωστή τακτική που πρέπει ν’ ακολουθήσετε στη ζωή σας είναι να μένετε πιστοί και αμετακίνητοι στις αποφάσεις σας, και να 'στε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε έστω κι αν χρειαστεί να ξεπεράσετε εμπόδια κι αναποδιές.

Δεν εκδηλώνεστε εύκολα ιδιαίτερα στα ερωτικά ζητήματα αλλά θέλετε να σας τριγυρίζουν εκδηλωτικοί άνθρωποι.

 

Γέννηση 10:

 

Θα είναι λάθος αν ασχοληθείτε μ' ένα μόνο τομέα οι ικανότητές σας είναι πολλές, φροντίστε να τις αξιοποιήσετε.

Κάντε πολλά πράγματα μαζί, οι πρωτοτυπίες σας χαρακτηρίζουν.

Θα πετύχετε στα σχέδιά σας, αρκεί τη δημιουργική σας διάθεση να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

 

Γέννηση 19:

 

Ο αριθμός έχει όλο τον εννεαετή κύκλο από το 1 έως το 9, στην περίπτωση αυτή όσοι γεννήθηκαν σ' αυτή την ημερομηνία πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί στη ζωή τους, διότι ξεκινούν καλά, ανεβαίνουν (λόγω του 1) αλλά κινδυνεύουν να κατρακυλήσουν χαμηλά λόγω του 9. Εδώ ταιριάζει το «Ακμή και παρακμή».

Έχουν όμως μία συμπαντική δύναμη να ξαναρχίζουν από το μηδέν, για να ανέβουν και πάλι.

 

Γέννηση 28:

 

Όσοι γεννήθηκαν αυτή την ημερομηνία που έχει το 2 «της συνεργασίας» και το 8 «των αποκτημάτων και της οργάνωσης» θα ευνοηθείτε πολύ, θα προοδεύσετε με άνεση.

Γοητευτικοί άνθρωποι, ικανοί να κατευθύνουν τον κόσμο.

Δημιουργικοί, ευαίσθητοι, φιλελεύθεροι. Τους συμβουλεύω να γίνουν πιο σταθεροί, κι όταν ξεκινούν κάτι να το ολοκληρώνουν, να το απολαμβάνουν, πριν ν' αρχίσουν κάτι άλλο.

 

Γέννηση στις 2, 11, 20, 29 του μήνα.

 

Γέννηση 2:

 

Φροντίστε να ζείτε πάντα κοντά σε ανθρώπους, με αρμονικό περιβάλλον με εύθυμες παρέες, με αυτούς που θα επιδοκιμάζουν την αξία σας.

 

Γέννηση 11:

 

Εσείς πρέπει να αυτοσυγκρατειθείτε, να ελέγχετε τις συγκινήσεις σας, να είσθε ψύχραιμοι.

Είσθε ιδιοφυΐα, γι' αυτό μην ασχολείσθε με μικρότητες, με ποταπά πράγματα, καταπολεμήστε την τάση που σας κυριεύει κάπου – κάπου να γίνεστε μικρόψυχοι, και γίνετε πιο σταθεροί στα αισθήματά σας.

 

Γέννηση 20:

 

Εξ αιτίας του αριθμού 2 που υπάρχει θα θέλετε την κοινωνική ζωή, την οικογένεια και καλά θα κάνετε, μιας και η μοναξιά θα σας πληγώσει πολύ.

Ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα, φροντίστε να μπαίνετε σε ομάδες.

 

Γέννηση 29:

 

Άτομα ικανά για τις μεσολαβήσεις, τις μεσιτείες, την διπλωματία, την πολιτική.

Καλλιτέχνες, εφευρέτες.

Έχουν κάποια ευαισθησία στο νευρικό σύστημά τους, προσοχή λοιπόν στη βία, τον θυμό και την κατάθλιψη.

 

Γέννηση στις 3, 12, 21, 30 του μήνα.

 

Γέννηση 3:

 

Έχουν ταλέντο στη γραφή και στην ηθοποιία, γίνονται σεναριογράφοι, συγγραφείς κ.λπ.

Άτομα πολύ δραστήρια που πρέπει πάντα να είναι έτοιμοι για καινούργια ξεκινήματα.

Κυριαρχούν στον περίγυρό τους και γίνονται αγαπητοί.

 

Γέννηση 12:

 

Από τον αριθμό 1 θα θέλουν να είναι πρώτοι, αυτάρκεις, αυτόβουλοι. Επειδή όμως έχουν και το 2 που ξέρετε πλέον ότι είναι αριθμός της συντροφικότητας και της συνδιαλλαγής, θα πρέπει να φροντίσουν να καλλιεργήσουν επαφές με άτομα που εξασκούν επιρροή στην κοινωνία και έχουν και οικονομική επιφάνεια.

Καλλιτεχνικές φύσεις οπωσδήποτε. Η μόνη παγίδα του αριθμού 12 στον άνθρωπο είναι ότι χάνουν το κέφι τους εύκολα και για ασήμαντες αφορμές, ας το καταπολεμήσουν λοιπόν αυτό.

 

Γέννηση 21:

 

Οι σεξουαλικοί της ομάδας «3», είναι προικισμένοι, επιβλητικοί, με ωραίο τρόπο αυτοέκφρασης.

Ωστόσο κι αυτοί πρέπει να προσέξουν την κυκλοθυμία τους.

Ας βοηθήσουν τα άτομα που τους περιστοιχίζουν  τους γεννημένους στις 12 και στις 21 του μήνα και όταν αντιλαμβάνονται ότι έχασαν την καλή τους διάθεση να τους χτυπήσουν στον ώμο να τους πουν ένα αστείο, έτσι απλά θα επανέλθουν.

Σπουδαίοι και χαρισματικοί ομιλητές, γι' αυτό ας επιλέξουν και ανάλογα επαγγέλματα.

 

Γέννηση 30:

 

Ας ακολουθήσουν κι αυτοί τον δρόμο του θεάματος, της καλλιτεχνίας, της λογοτεχνίας, της μουσικής. Λίγο με τα οικογενειακά θέματα θα προβληματιστούν, αλλά η εσωτερική τους δύναμη θα τους βοηθάει να ξεπερνούν τα δυσάρεστα γεγονότα.

Άτομα που θα προβληθούν και θα πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους.

 

Γέννηση στις 4, 13, 22, 31 του μήνα.

 

Γέννηση 4:

 

Η ζωή θα κυλά άχαρα, με δουλειές βαρετές, κουραστικές, ανούσιες, απογοητευτικές μέχρι να φτάσει κανείς στο στόχο του, που είναι οι ασχολίες που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.

Αγαπούν και φροντίζουν την οικογένειά τους, μέχρι που θα παρουσιαστεί μία πολύ ενδιαφέρουσα εργασία. Τότε παραμελούν και την οικογένεια και τους φίλους.

Τους συμβουλεύω να μην παρασύρονται από τις επαγγελματικές ασχολίες αδιαφορώντας για τις χαρές της ζωής και τους ανθρώπους που αγαπάνε.

 

Γέννηση 13:

 

Πρέπει να προετοιμαστούν για τις δύσκολες δημόσιες σχέσεις και γενικώς με τον περίγυρο.

Ενώ είναι άτομα με βάθος συναισθημάτων και αξιόλογη ψυχή, δεν μπορούν να εκφραστούν όσο θα ήθελαν, λόγω του ότι πιστεύουν πως δεν γίνονται κατανοητοί από το περιβάλλον τους.

Αριθμός της σταθερότητας, ας ασχοληθούν λοιπόν με τη γη, αγοραπωλησίες οικοπέδων, εργολαβίες κ.λπ.

 

Γέννηση 22:

 

Ανήσυχα άτομα, αναζητούν καινούργιες εμπειρίες έχουν περιέργεια και απορίες για πολλά θέματα. Έξυπνοι, καλλιεργημένοι, με καλά αισθήματα για τους άλλους, συμπαραστάτες, φιλεύσπλαχνοι. Πολύπλευρα ταλέντα, πρέπει όμως να κατασταλάξουν κάπου.  Όσο πιο σύντομα αποφασίσουν πιο από τα ταλέντα τους θα ακολουθήσουν τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουν στην επιτυχία, ας μην σκορπιούνται άδικα σε πολλά.

 

Γέννηση 31:

 

Οι ασταθείς της ομάδας. Δεν αποφασίζουν τι θέλουν να κάνουν και ποιον ν' αγαπήσουν, αυτό λοιπόν φταίει για τις αποτυχίες τους και στους δύο τομείς.

Αν θέλει να πετύχει πρέπει ν' αφοσιωθεί στη δουλειά, χωρίς επιπολαιότητα, αλλαγές και τυχοδιωκτισμούς. Ειδάλλως θα έχει συνέπειες στον οικονομικό τομέα και κατ'  επέκταση στην υγεία του, διότι ποιος δεν στεναχωριέται όταν αποτυγχάνει στα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Και η στεναχώρια γνωρίζετε καλά ότι βλάπτει την υγεία γιατί λειτουργούμε ψυχοσωματικά, πρώτα αρρωσταίνει η ψυχή και ύστερα το σώμα.

 

Γέννηση στις 5, 14, 23 του μήνα.

 

Γέννηση 5:

 

Αν εσείς ασχοληθείτε με εργασίες ρουτίνας θα υπογράψετε την καταδίκη σας.

Έχετε τόσες δυνατότητες και ικανότητες πολύμορφες που πρέπει να τις εξωτερικεύσετε και να τις αξιοποιήσετε.

Όσο περισσότερη κίνηση έχει η δουλειά σας τόσο το καλύτερο.

Μπείτε στην αγορά, σπουδάστε οικονομικά, γίνετε έμπορος.

Αν τύχει να έχετε καλλιτεχνικό ταλέντο, τολμήστε, μπορεί να ωφεληθείτε.

 

Γέννηση 14:

 

Εσείς να περιμένετε στη σειρά για ν' ανεβείτε, είτε δημόσιος υπάλληλος να γίνεται, είτε στρατιωτικός ή ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα θα περιμένετε σιγά – σιγά την άνοδό σας.

Εσείς ανήκετε στην ομάδα των αλλαγών γενικώς μάθετε τι σημαίνει «5» γι' αυτό προετοιμαστείτε ανάλογα για τις απρόοπτες μεταθέσεις.

Προσοχή στις ερωτικές περιπέτειες, χρειάζεται φρόνηση και σύνεση για να γλιτώσετε δυσάρεστες κι επικίνδυνες καταστάσεις.

 

Γέννηση 23:

 

Ο ψυχολόγος της παρέας, που πάντα βγάζει σωστά συμπεράσματα για τους ανθρώπους και γενικά τα καταφέρνει με ότι καταπιάνεται.

Καταπληκτικός δημοσιοσχετίστας, δεν ανέχεται την μοναξιά και τα πάρτι τους μένουν αξέχαστα.

Δέχεσθε τους άλλους με καλοσύνη κι αγάπη, αγαπάτε πολύ τα ζώα και τα παιδιά.

Αν το θελήσετε μπορείτε άνετα να γράφετε γενικώς είτε ποίηση, είτε σενάριο, είτε πεζό λόγο.

 

Γέννηση στις 6, 15, 24 του μήνα.

 

Γέννηση 6:

 

Άτομα εγωκεντρικά, ζητούν πάντα την προσοχή και τα εύγε των γύρω, αλλιώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Προσπαθούν να πετύχουν στη ζωή τους για ν’ ανέβουν στα μάτια των άλλων. Θα το πετύχουν τελικά, σπάνια αποτυγχάνουν, από όσο χαμηλά κι αν ξεκινήσουν θα φτάσουν ψηλά στον τομέα που θα επιλέξουν.

Άτομα που καταπιάνονται με πολλά και διάφορα έχουν οξυδέρκεια και είναι αεικίνητοι.

Σας ευνοούν οι συνεργασίες με δοκιμασμένα πρόσωπα.

Αγαπάτε την μουσική, το χορό, θα μπορούσατε ν’ ασχοληθείτε επαγγελματικά σ’ αυτούς τους χώρους.

Προσοχή στις διχόνοιες διότι θα ξεσπούν εις βάρος σας, δεν σας συμφέρουν οι αντιθέσεις γενικώς.

 

Γέννηση 15:

 

Γίνεται εχθρός σας όποιος θέλει να ελέγξει τον τρόπο ζωής σας, να σας κρίνει και να σας κατακρίνει.

Ατίθασα άτομα και απείθαρχα, δεν αντέχετε τις δουλειές που πρέπει να χτυπάτε «κάρτα» και να ανέχεστε αφεντικά, κρατηθείτε μακριά από όλα αυτά λοιπόν.

Διαλέξτε ελεύθερα επαγγέλματα για να είσθε εσείς το αφεντικό.

Θα μπορούσατε να γίνετε και γιατρός πολύ καλός.

 

Γέννηση 24:

 

Άτομα με ανεξάντλητο δυναμισμό κι αντοχή. Ότι κι αν μπει στο δρόμο τους, όσο μεγάλο κι αν είναι το εμπόδιο, θα το ξεπεράσουν.

Δεν ησυχάζουν ποτέ, όλο κάτι κάνουν, κάτι λένε, συνεχώς βρίσκονται σε κίνηση τόσο που κουράζουν τους άλλους.

Αν πάρετε στη δουλειά σας άτομα που γεννήθηκαν στις 24 του μήνα θα κάνετε την καλύτερη εκλογή.

 

Γέννηση στις 7, 16, 25 του μήνα

 

Γέννηση 7:

 

Οι διανοούμενοι, οι λόγιοι, οι εφευρέτες, οι ιδιοφυΐες.

Άτομα που θα ανακαλύψουν πολλά και σπουδαία για την ανθρωπότητα.

Ακόμα κι αν ακολουθήσουν την πεπατημένη θα βρουν μοναδικούς τρόπους για να τελειοποιήσουν το κάθε τι.

 

Γέννηση 16:

 

Οι μεταφυσικοί του κύκλου, θα είναι αυτοί που θ'  ασχοληθούν με τα υπερφυσικά φαινόμενα τα ανεξερεύνητα και τα μυστήρια.

Βλέπουν με άλλο μάτι τον κόσμο και από άλλη σκοπιά τα δρώμενα που συμβαίνουν γύρω τους.

Παράλληλα έχουν την ικανότητα να συνυπάρχουν αρμονικά μέσα στην κοινωνία. Άξια και πολύτιμα πρόσωπα.

 

Γέννηση 25:

 

Σπουδαίοι άνθρωποι, με μεγάλη καρδιά και ατέλειωτη συγχώρεση στους κακούς.

Άτομα που δημιουργούν γενικώς, καλούς απογόνους και πολύτιμους κατ’ αρχήν, μετά μπορούν να δημιουργήσουν και να χτίσουν, σπίτια, εργοστάσια κ.λπ.

Ικανότατα πρόσωπα και για το εμπόριο. Πιστοί φίλοι, εχέμυθοι.

 

Γέννηση στις 8, 17, 26 του μήνα.

 

Γέννηση 8:

 

Οι τομείς που σας  αντιπροσωπεύουν είναι ο επιχειρηματικός και ο  οικονομικός.

Τυχεροί είσθε θα τα καταφέρετε όπως και να έρθουν τα πράγματα, οι ευκαιρίες και οι εύνοιες της τύχης θα 'ναι πολλές αρκεί ν’ απλώσετε το χέρι να τις αρπάξετε.

Μην παρασυρθείτε μόνο από τάσεις, πλεονεξίας και φιλαργυρίας, το χρήμα είναι το μέσον και όχι ο σκοπός, για να καθιερωθείτε κοινωνικά, κάτι που θα γίνει σίγουρα, όσο για τα χρήματα δεν θα σας λείψουν ποτέ.

 

Γέννηση 17:

 

Άλλη ομάδα ικανή να διαχειριστεί το χρήμα. Αν μπούμε σε τράπεζες και στο χρηματιστήριο θα βρούμε πολλούς γεννημένους στις 17 του μήνα.

Γίνονται και σπουδαίοι έμποροι, μπορούν να ηγηθούν και να διευθύνουν με επιτυχία εργοστάσια, εταιρείες κ.λπ.

Άτομα που εμπιστεύονται απόλυτα τον εαυτό τους, γι’ αυτό αποφασίζουν πάντα μόνοι τους για τα οικονομικά τους ζητήματα, και πολύ καλά κάνουν άλλωστε.

 

Γέννηση 26:

 

Όσα αφορούν τους γεννημένους στις 17 αφορούν και εσάς και κάτι παραπάνω.

Έχετε κλίσεις καλλιτεχνικές, ικανότητες για τις μοντέρνες τέχνες και φυσικά προσόντα για αυτούς τους χώρους που μπορείτε άνετα να αξιοποιήσετε, και να ωφεληθείτε οικονομικά.

 

Γέννηση στις 9, 18, 27 του μήνα.

 

Γέννηση 9:

 

Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε πως δεν γίνεται να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, τόσο το καλύτερο για σας. Θα γλιτώστε από χαμένο κόπο και χρόνο.

Ξεκινήστε κάτι και ολοκληρώστε το και κατόπιν αρχίστε κάτι καινούργιο.

Σας συμβουλεύω να προετοιμαστείτε για να συνυπάρξετε με άλλους λαούς, γι’ αυτό μάθετε μια γλώσσα τουλάχιστον.

 

Γέννηση 18:

 

Έχουν οργανωτικές ικανότητες, διοικούν αποτελεσματικά μεγάλες ομάδες και έχουν ευκολία στην έκφραση. Θα μπορούσαν με επιτυχία να γίνουν δημοσιογράφοι, δικαστικοί κ.λπ.

Επιμελείς στη δουλειά τους και άξιοι συνεργάτες. Χαρακτηριστικά τους η φιλανθρωπία, η αλληλεγγύη, ο αλτρουισμός.

 

Γέννηση 27:

 

Δύσκολοι άνθρωποι στις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς.

Θέλουν να είναι αρχηγοί, αφεντικά, δεν παραδέχονται τους ανωτέρους τους και τα δικαιώματα των άλλων.

Τελειομανείς, λεπτολόγοι, διευθύνουν σωστά τις επιχειρήσεις και αγαπιούνται από τους κατωτέρους.

 

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΤΟΣ

Ο τρόπος που θα σας βοηθήσει να βρίσκεται το παγκόσμιο έτος και το προσωπικό σας έτους.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΕΤΟΣ 1952

Τα δύο πρώτα ψηφία καθορίζουν τον αιώνα. 19=10=1.

Ο αριθμός 1, η αρχή, το ξεκίνημα δεν είναι τυχαίο ότι σ’ αυτόν τον αιώνα η εξέλιξη και η τεχνολογία έφτασε σ’ αυτά τα αποτελέσματα, μέχρι και να επισκεφτούμε κι άλλους πλανήτες.

Οι δύο άλλοι αριθμοί καθορίζουν το έτος μέσα στον αιώνα μας, 52=5+2=7, προσθέτοντας τον αριθμό του αιώνα 1 στον αριθμό 7 έχουμε 1+7=8 άρα το παγκόσμιο έτος 1952 έχει αριθμό 8.

Προσωπικό έτος

Η επιρροή του παγκόσμιου έτους αφορά όλους μας. Αν θέλετε να μάθετε το πώς θα περάσει η ανθρωπότητα έναν συγκεκριμένο χρόνο (σε γενικές γραμμές) θα προσθέτετε λοιπόν τα ψηφία και θα βρίσκετε τον αριθμό που θα μας κυβερνήσει.

Οι δύσκολοι αριθμοί του κύκλου είναι το 4,5,7,9. Σ’ αυτά τα χρόνια (και σε προσωπικό επίπεδο) χρειάζεται προσοχή και εφόσον θα γνωρίζετε πλέον, θα είσθε προετοιμασμένοι κατάλληλα.

Ας πούμε ότι διανύουμε ένα προσωπικό έτος 5, θα ζήσουμε δύσκολα ιδιαίτερα τους δύο πρώτους μήνες. Με ξαφνικές και ουρανοκατέβατες καταστάσεις, ριζική αλλαγή πεπρωμένου, το έτος 1940=5 που άλλαξε την μοίρα μας για μεγάλο διάστημα, με συνέπειες τραγικές πάνω σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Για να βρούμε τώρα το προσωπικό μας έτος θα υπολογίσουμε ως εξής.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Γεννηθήκατε στις 28-10-1970 θα προσθέσετε τους αριθμούς 2+8+1+0+1+9+7+0=28=2+8=10=1.

Παράλληλα με το ότι έχετε πεπρωμένο 1 για εκείνο το χρόνο έχετε και τις επιρροές του 1 το 1971 θα έχετε την επιρροή του 2 το 1972 θα έχετε τον αριθμό 3 και ούτω καθ' εξής, χρόνο με το χρόνο.

Σας δίνω τον τρόπο υπολογισμού πολύ απλό για να βρίσκεται αμέσως το προσωπικό σας έτος.

Θα προσθέτετε την ημέρα και τον μήνα γέννησης σας στο έτος που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Θέλετε να μάθετε πως θα περάσετε το έτος 2001, εσείς που γεννηθήκατε στις 28-10-1970 θα προσθέσετε τους αριθμούς 28-10-2000 2+8+1+0+2+0+0+0=13=1+3=4.

 Σημείωση: Επειδή το προσωπικό έτος ξεκινά από τα γενέθλιά σας, θα υπολογίζεται ως νέο έτος τη χρονιά που αλλάζει την ημέρα των γενεθλίων σας. Δηλαδή μέχρι 27-10-2001 θα έχετε το προσωπικό έτος 4.

Προσωπικό έτος ένα.

 

Η αρχή, το ξεκίνημα γενικώς, γι’ αυτό όταν έχουμε την επιρροή αυτού του αριθμού, πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και συνετοί στις αποφάσεις μας.

Μία λάθος κίνηση, ένας κακός χειρισμός σε έτος 1 θα έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο τον εννεαετή κύκλο.

Αρχίζουν λοιπόν νέοι δρόμοι, νέες προοπτικές, ξεφεύγουμε από το παρελθόν και ανανεωμένοι ξεκινάμε για το καινούργιο, τις αλλαγές.

Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, αξιοποιήστε τις. Πολλά ταξίδια θα κάνετε φέτος, ευχάριστα γενικώς.

Το έτος σας ευνοεί, να έχετε λοιπόν πίστη στον εαυτό σας, θάρρος και τόλμη.

Να είσθε αισιόδοξοι. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, αγαπήστε, ζήστε έντονα, χαρείτε τη ζωή.

Σας συμβουλεύω μόνο να προσέχετε την υπερκόπωση και να μην δίνεται υποσχέσεις εύκολα.

Απομακρύνετε τους ανθρώπους που θέλουν πεισματικά να σας επηρεάσουν και να σας καθοδηγήσουν ανάλογα με τα δικά τους συμφέροντα.

Να επιμένετε στις δικές σας αποφάσεις, εφόσον είσθε σίγουροι ότι είναι σωστές.

Προσοχή στις υπερβολές.

Προσωπικό έτος δύο

 

Φέτος θ’ ασχοληθείτε στο ν’ αναλύσετε και να επανεξετάσετε τα έργα που δημιουργήσατε πέρυσι.

Χαλαρώστε τους έντονους ρυθμούς σας και διορθώστε τυχόν λαθάκια περσινά.

Οι ευκαιρίες και οι καλές προτάσεις θα παρουσιαστούν και φέτος, μην αφήσετε να σας ξεφύγουν.

Ενώ πέρυσι έπρεπε αυτοβούλως να ενεργείτε, φέτος πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους, αν χρειαστεί. Προσοχή μόνο, να τους επιλέγετε σωστά.

Πολύτιμες γνωριμίες θα κάνετε από τις οποίες θα ωφεληθείτε πολύ. Προσοχή μόνο στους κόλακες.

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας και περάστε ακόμα ένα χρόνο ευνοϊκό.

Θα έχετε τη δύναμη φέτος να επιβληθείτε στους άλλους, να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας. Θα υπάρχει γύρω σας αρμονία και γαλήνη.

Να είστε τολμηροί και αποφασιστικοί ακόμα και πρωτοποριακοί.

Δύσκολα φέτος να μείνετε μόνοι, αν το θέλετε βέβαια. Οι άνθρωποι θα βρίσκονται συνεχώς κοντά σας, ακόμα φέτος υπάρχει περίπτωση να αρραβωνιαστείτε ή να παντρευτείτε.

 

Προσωπικό έτος τρία

 

Καταπληκτικός χρόνος, αξιοποιήστε τον διότι θα ξανάρθε μετά από εννέα χρόνια.

Θα αποκτήσετε τέτοια αυτοπεποίθηση που θα ξαφνιαστείτε, ακόμα κι αυτοί που έχουν συμπλέγματα κατωτερότητας θα νοιώσουν τέτοια σιγουριά για τον εαυτό τους που θα τολμήσουν να κάνουν πράγματα τα οποία νωρίτερα τους ήταν αδιανόητο να τα πράξουν.

Όσοι έχετε κρυφά ταλέντα μπορείτε άνετα και με επιτυχία να τα αξιοποιήσετε, κάνοντας φέτος το πρώτο βήμα.

Θα περνάτε τις ημέρες σας με εύθυμες συντροφιές, σε συμπόσια και γλέντια.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας.

Ξεφαντώστε χωρίς ν’ αφήσετε ούτε μία ημέρα δίχως γέλιο και χαρά, γιορτάστε φέτος γιατί το επόμενο έτος είναι δύσκολο.

Ευνοούνται οι ερωτικοί δεσμοί, αν θέλετε να παντρευτείτε κάντε το τώρα, πάντως ο αριθμός της οικογένειας θ’ αυξηθεί, γάμοι, γεννήσεις κ.λπ.

Ασφαλώς μην ξεπεράσετε τα όρια της ευπρέπειας και της σοβαρότητας διότι οι υπερβολές γενικώς βλάπτουν.

 

Προσωπικό έτος τέσσερα

 

Φέτος οπλιστείτε με κουράγιο και υπομονή. Πολλή δουλειά σας περιμένει, ευτυχώς που θα έχετε πολλά φυσικά κουράγια, έτσι αν δυναμώσετε την ψυχή σας, θα περάσετε ανώδυνα αυτόν τον δύσκολο χρόνο.

Προσοχή λοιπόν μην ξεκινήσετε φέτος επιχειρήσεις, ούτε να επενδύσετε πουθενά χρήματα, κρατάτε στην τσέπη σας όσο τον δυνατόν τα λεφτά σας γιατί είναι ελάχιστα ευνοϊκό από οικονομική άποψη, θα δουλέψετε πολύ και θα αμειφθείτε λίγο.

Τα προβλήματα θα είναι πολλά, πάσης φύσεως, στη δουλειά, στην οικογένεια, στα αισθηματικά, όλα αυτά θα σας κουράσουν πολύ και κάποια στιγμή θα νιώσετε ότι αρρωστήσατε, μην φοβάστε όμως, το μόνο που θα πάει καλά φέτος είναι η υγεία σας, εκτός βέβαια αν υπάρχει κακό προηγούμενο από το παρελθόν και θα πρέπει φέτος να εξετάσετε το σώμα σας.

Επειδή όταν περνάμε άσχημα, η ψυχική μας κατάσταση καθρεφτίζεται στο πρόσωπό μας, γι’ αυτό φέτος η εμφάνισή σας δεν θα σας ικανοποιεί, υπομονή όμως έρχεται το έτος 5 που σ’ αυτό το θέμα θα λάμπετε.

Μην θελήσετε αλλαγή εργασίας, ούτε και ερωτικές περιπέτειες γιατί κινδυνεύουν να μην εξελιχθούν ευνοϊκά.

Υπομονή, ένας χρόνος είναι θα περάσει, κι εφόσον γνωρίζετε θα τα καταφέρετε.

 

Προσωπικό έτος πέντε

 

Άλλος προβληματικός αριθμός. Θα είναι ο χρόνος των ουρανοκατέβατων γεγονότων.

Η λέξη «ΜΗ» τον χαρακτηρίζει. Μην κάνετε σχέδια, μην προγραμματίζεται τίποτα, μην αλλάξετε τίποτα.

Αφεθείτε μόνο στις επιρροές του αριθμού και έχετε να ζήσετε τέτοια ποικιλία αλλαγών που θα μείνετε έκπληκτοι.

Μην υπογράψετε συμβόλαια που η λήξη τους θα καθυστερήσει πολύ.

Η ζωή σας αλλάζει και αλλάζει ριζικά φέτος, προετοιμαστείτε κατάλληλα για να βγείτε κερδισμένοι από αυτόν τον μεταβλητό χαρακτήρα του έτους.

Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Θα σας προκύψουν ξαφνικές «εύνοιες της τύχης» που θα σας ανακουφίσουν.

Επειδή λοιπόν η κατάσταση φέτος που θα βλέπετε τα πράγματα να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας θα σας εκνευρίζει πολύ, προσοχή στους καυγάδες με τους γύρω, ακόμα προσοχή μη χωρίσετε φέτος.

Προσοχή στα ατυχήματα. Μπορεί να μπείτε σε νοσοκομείο για λίγο διάστημα.

Ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι σε έξαρση, πολλές κατακτήσεις θα προκύψουν αλλά προσοχή γιατί μπορεί να κρύβουν και παγίδες.

Θα συναντήσετε πρόσωπα που είχατε πολλά χρόνια ή μήνες να δείτε.

Μην είσθε ανυπόμονοι και να ξεκουράζεστε.

 

Προσωπικό έτος έξι

 

Ηρεμούν τα πράγματα φέτος μετά από τα δύο προηγούμενα χρόνια που είχατε να παλέψετε με τις αστραπές και τους κεραυνούς.

Πλησιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η οικογένεια αποκτά μεγάλη σημασία, επίσης και οι φίλοι.

Κλείστε συμφωνίες και συνεργαστείτε. Οι επιθυμίες σας εύκολα θα ικανοποιούνται.

Έτος που θα μεγαλώσει η οικογένεια (όπως και στο έτος τρία). Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από συγγενείς, φίλους, ακόμα δάνεια για να επενδύσετε σε ακίνητα. Ευνοούνται οι αγοραπωλησίες.

Όπως και ο αριθμός τρία ευνοεί την προσωπικότητα να εκδηλώσεις τα χαρίσματα και τα ταλέντα της, έτσι και φέτος μπορείτε να παρουσιάσετε τα έργα σας. Προσοχή μόνο στις οικονομικές συμφωνίες, να μην σας εξαπατήσουν.

Αν είσθε ελεύθεροι, φέτος ευνοείται ο γάμος. Αν πάλι είσθε παντρεμένοι υπάρχει πιθανότητα να χωρίσετε, το διαζύγιο θα επανορθώσει την αφόρητη οικογενειακή κατάσταση.

Μην γίνεστε καχύποπτοι με τους άλλους και μη ζηλεύετε την άνοδό τους. Μπορείτε να προοδεύσετε και εσείς, φτάνει να προσπαθήσετε.

Να είσθε ταπεινοί, ευγενικοί, συμπαθητικοί, και θα ανταμειφθείτε ανάλογα από τους άλλους.

 

Προσωπικό έτος επτά

 

Όπως έχουμε πει, το 7 είναι ο αριθμός της απομόνωσης και της περισυλλογής.

Θα επιθυμείτε να αποσυρθείτε σ’ ένα ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε από τον έντονο ρυθμό της ζωής σας και να βρείτε τη χαρά.

Στο έτος επτά λοιπόν θα έχετε πολλές ευκαιρίες για ρομαντικές περιπέτειες, πνευματικούς δεσμούς και αγαθοεργές πράξεις.

Προσέξτε μόνο καλά, αν θα δημιουργήσετε μια «απαγορευμένη σχέση» που για κάποιους λόγους πρέπει να μείνει κρυφή, διαφυλάξτε την, γιατί αλλιώς μπορεί να προκληθεί συμφορά.

Όσο για τα οικονομικά σας, μην επιχειρήσετε τίποτα απολύτως, ούτε να προσπαθήσετε να κερδίσετε από τυχερά παιχνίδια. Φέτος η χρονιά θα εμποδίσει την επίσκεψη της τύχης από δική σας πρωτοβουλία, περιμένετε υπομονετικά τον επόμενο χρόνο που θα έχετε προσωπικό αριθμό οκτώ, θα είναι μία καταπληκτική χρονιά, όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας την επόμενη σελίδα.

Εσείς μόνο ασχοληθείτε με λογοτεχνικές και καλλιτεχνικές δημιουργίες. Επίσης κάντε μια χρήσιμη και απαραίτητη αυτοανάλυση.

Είναι αλήθεια ότι φέτος θα γνωρίσετε πολύ καλύτερα πιο βαθιά και τον εαυτό σας, και τον κόσμο που σας τριγυρίζει, σε βαθμό που θα ξαφνιαστείτε.

Θα υπάρξουν απροσδόκητες προσφορές, δωρεές, κληρονομιές, ευκαιρίες που θα σας καταπλήξουν. Όσο για τα βαθιά εσωτερικά σας προβλήματα, αντιμετωπίστε τα με καρτερικότητα.

Μην είσθε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας όταν ανακαλύπτετε τα λάθη που κάνετε, μη λυπάστε, μην απογοητεύεστε. Δεν σας εχθρεύονται, δεν είσθε μόνοι, σας αγαπούν.

 

Προσωπικό έτος Οχτώ

 

Έτος της οικονομικής ανόδου. Επιτέλους φέτος θα θερίσετε ότι σπείρατε τα επτά προηγούμενα χρόνια. Ήρθε λοιπόν η ώρα ν’ απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, να ανεβείτε κοινωνικά, να βάλετε τα θεμέλια για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Κινηθείτε με φρόνηση και επιμέλεια στις λεπτομέρειες των σχεδίων σας και μην είσθε σπάταλοι.

Πάρτε την πρωτοβουλία για συνεταιρισμούς, επενδύσεις, συνεργασίες, πλησιάστε αξιόλογα και ισχυρά πρόσωπα τα οποία ευχαρίστως θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν.

Ότι πρόβλημα και αίτημα έχετε θα το λύνετε εύκολα πλησιάζοντας κατ’ ευθείαν τους ιθύνοντες χωρίς να περάσετε από τους κατώτερους.

Ήρθε η ώρα που το Σύμπαν θα σας ευνοήσει, γι’ αυτό κι εσείς μην λησμονείτε να βοηθήσετε κι άλλους.

Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, επίσης φροντίστε την εμφάνισή σας, και αυτήν του εργασιακού σας χώρου, θα παίξουν ευνοϊκό ρόλο φέτος.

Όσο απομονωθήκατε πέρυσι, τόσο πρέπει να εμφανιστείτε φέτος. Η κοινωνική ζωή θα είναι σημαντική και κερδοφόρα, πολλές οικονομικές συμφωνίες θα κλειστούν σε συμπόσια και ταξίδια.

Ακόμα κι αν θέλετε να παντρευτείτε, μπορείτε άνετα να βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο που θα συγκεντρώνει τα στοιχεία που χρειάζεστε.

Τέλος σας συμβουλεύω να μην είσθε πλεονέκτες, φιλάργυροι, εγωιστές, να μην φοβάστε ότι θ’ αποτύχουν οι επενδύσεις σας. Προσοχή μόνο στις υπερβολές.

Παίξτε τυχερά παιχνίδια, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσετε.

 

 

Προσωπικό έτος εννέα

 

Τελευταίος αριθμός. Κλείνει ο κύκλος για να ξαναρχίσει με τον αριθμό ένα.

Έτσι λοιπόν πρέπει να ξεκαθαρίσετε όλες τις υποθέσεις σας και τις σχέσεις.

Σταματήστε τις συναναστροφές που δεν σας ωφελούν, πάψτε να κάνετε πράγματα από συνήθεια και μόνο, που τώρα γίνανε ρουτίνα.

Διώξτε χωρίς οίκτο τους συμφεροντολόγους, κι άχρηστους από κοντά σας, ότι δώσατε – δώσατε πέρυσι.

Το σύμπαν τώρα σας καλεί να κοιτάξτε μόνο τα προσωπικά σας θέματα π.χ. να εξετάσετε την υγεία σας, να βάλετε σε τάξη όλες τις εκκρεμότητες που υπήρχαν από καιρό.

Κάντε τον απολογισμό των ενεργειών που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, και με τις εμπειρίες και την πείρα που αποκτήσατε θα ξεκινήσετε του χρόνου έναν νέο κύκλο.

Όπως στο έτος πέντε εμφανιστήκατε πολύ, έτσι και φέτος θα βρίσκεστε κάτω από τα φώτα, γι’ αυτό το λόγο να προσέχετε την εμφάνισή σας πολύ.

Θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες, επισκεφτείτε λοιπόν και καινούργια μέρη.

Προσοχή φέτος στις αναποδιές. Μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, απροσδόκητα, να φροντίσετε άτομα της οικογένειας, γενικά κάποιες δυσκολίες, προετοιμαστείτε ανάλογα λοιπόν.

Μην είσαστε πολύ αισιόδοξοι και μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους.

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ
 

Όπως θα συμβουλεύεσθε και θα ενημερώνεσθε πως θα περνάτε στα διάφορα χρόνια, έτσι θα μπορείτε να μαθαίνετε το πώς θα περνάτε και τους μήνες. Θα σας χρειαστεί οπωσδήποτε διότι θα μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Παράδειγμα, έχετε προσωπικό έτος 4 και θέλετε να ξέρετε ποιο διάστημα είναι ευνοϊκό μέσα σ’ αυτό το δύσκολο έτος. Είναι λοιπόν ο μήνας Απρίλιος, ο 4ος, διότι 4+4=8 τυχερός αριθμός.

Ας πούμε ότι έχετε έτος 8, ο μήνας που θα είναι ο πιο ευνοϊκός είναι ο 9ος 9+8=17=8, θα δώσουμε λοιπόν όλο το βάρος  στον 9ο μήνα, για τις οικονομικές μας δοσοληψίες, γιατί θα έχετε 8 μήνα σε 8 έτος, καταπληκτικό διάστημα.

Να επαναλάβω τον τρόπο που θα βρίσκετε τον προσωπικό σας μήνα.

Έχετε π.χ. έτος οχτώ, και θέλετε να μάθετε πως θα περάστε τον Αύγουστο, θα υπολογίσετε λοιπόν ως εξής:

Ο Αύγουστος είναι ο όγδοος μήνας, άρα το 8 θα το προσθέσετε με το 8 που είναι το προσωπικό σας έτος.

8+8=16=1+6-7 άρα έχετε μήνα 7.

 

Προσωπικός μήνας ένα

 

Όπως και στο έτος ένα, γίνονται τα ξεκινήματα, έτσι και σε μήνα ένα, αρχίστε δουλειές, εξετάστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, με προσοχή όμως γιατί τα λάθη θα σας ακολουθήσουν τους υπόλοιπους οκτώ μήνες.

Αν θέλετε μπορείτε τώρα να ειδοποιήσετε τον κύκλο σας για την καινούργια σας δουλειά.

Να είσθε αποφασιστικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας.

Δεχθείτε τις προτάσεις για ταξίδια, αλλαγές περιβάλλοντος, θα ευνοηθείτε πολύ.

Επειδή θα πηγαίνουν καλά τα πράγματα, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να αδιαφορεί για τους άλλους.

 

Προσωπικός μήνας δύο

 

Μήνας που πρέπει να βρίσκεστε σ’ επιφυλακή για να επανεξετάσετε τα θέματα και να διορθώσετε τα λάθη που τυχόν έγιναν τον προηγούμενο μήνα από μεγάλη σιγουριά.

Έχουμε πει ότι το 2 δεν έχει μοναξιά, γι’ αυτό θα βρίσκεστε πάντα με φίλους, συγγενείς, από τους οποίους θα λάβετε βοήθεια αν τη χρειαστείτε, συμβουλές, χρήματα κ.λπ.

Ακόμα θα συμφιλιωθείτε με αυτούς που είχατε διαφωνήσει.

Επίσης αναπαυθείτε, χαλαρώστε μετά από την υπερκινητικότητα του προηγούμενου μήνα.

Μην απαισιοδοξείτε γιατί σας περιμένει ένας εκπληκτικός μήνας.

Δεν αποκλείεται να δεσμευτείτε σοβαρά.

 

Προσωπικός μήνας τρία

 

Πολύ ευχάριστος μήνας, εκτός εάν έχετε ένα προσωπικό έτος 4 ή 7.

Διασκεδάστε, προβληθείτε, ξεφαντώστε, ξεκινήστε τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες κ.λπ.

Ακόμα τώρα μπορείτε να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας και να βοηθήσετε και τους άλλους.

Προσοχή στις σπατάλες και τις υπερβολές, μην προσβάλετε κανένα, κρατείστε τις ισορροπίες σωστά.

Μπορεί να μεγαλώσει η οικογένεια.

 

Προσωπικός μήνας τέσσερα

 

Δεν θα πάνε καλά τα πράγματα, κουράγιο όμως 30 ημέρες είναι θα περάσουν.

Αλλάξτε χτένισμα, χρώμα στα μαλλιά σας, βοηθείστε τον εαυτό σας γιατί θα χαθεί η  λάμψη τώρα.

Κατάλληλο διάστημα για να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει.

Θα κουραστείτε από ανιαρές συναναστροφές και κοινωνικές υποχρεώσεις,  επίσης θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις και προσοχή, κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς λεφτά.

 

Προσωπικός μήνας πέντε

 

Μήνας που θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν.

Θα έχετε αυξημένο μαγνητισμό, σεξαπίλ, πολλές αισθηματικές ευκαιρίες.

Προσοχή όμως, επειδή θα έχετε υπερένταση, μην καβγαδίζετε με τους άλλους.

Μπορεί να έχετε ατυχήματα από έλλειψη ελέγχου και ηρεμίας.

Δεν αποκλείεται ν’ αλλάξετε τόπο εργασίας, τόπο κατοικίας κ.λπ.

Όλα θα είναι ρευστά, γι’ αυτό μην προγραμματίζετε τίποτα, ζήστε απλώς τα γεγονότα.

 

Προσωπικός μήνας έξι

 

Προβολή της προσωπικότητας, ανάγκη για την οικογένεια, τους φίλους.

Ομορφύνετε το περιβάλλον και τον εαυτό σας.

Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πλησιάστε αυτούς που είχατε παραμελήσει.

Αν θέλετε να παντρευτείτε είναι ευκαιρία τώρα, ευνοείσθε.

Αν πάλι ο γάμος δεν πηγαίνει καλά, χωρίστε τώρα.

Δημιουργήστε τα αριστουργήματά σας τώρα, δείξτε τα ταλέντα σας.

Τολμήστε γενικώς.

 

Προσωπικός μήνας επτά

 

Χαμηλώνουν οι τόνοι, απομόνωση και περισυλλογή.

Διακοπές, βαθιές σκέψεις, προγραμματισμοί.

Αξιοποιείστε τις διαισθήσεις σας. Ηρεμήστε και αφήστε τους άλλους να τρέχουν.

Εμπιστευθείτε τους άλλους και μετριάστε την υπερευαισθησία σας.

Προσοχή στα ατυχήματα.

 

Προσωπικός μήνας οχτώ

 

Το χρήμα σας απασχολεί τα δούναι και λαβείν με τράπεζες κ.λπ. Μην κάνετε σπατάλες.

Μεγαλώστε το δίκτυο των επαφών σας, ενημερώστε τους πελάτες σας για τα καινούργια προϊόντα σας, οτιδήποτε μπορείτε  να πουλήσετε τα έργα που δημιουργήσατε τον μήνα 3 και 6.

Ο αριθμός 8, που επηρεάζει τα οικονομικά, δεν πρέπει να σας απασχολήσει πολύ για το τι θα γίνουν οι επενδύσεις, οι αποταμιεύσεις σας.

Μην ανησυχείτε όλα θα πάνε καλά, ρισκάρετε, παίξτε και τυχερά παιχνίδια.

Μην καταπιέζετε του άλλους, και προσφέρετε τη βοήθειά σας σε όσους σας χρειάζονται και εξαρτώνται από σας.

Προσοχή στην υπερβολική διάθεση να ξοδεύεται χωρίς μέτρο, συγκρατηθείτε γιατί ο επόμενος μήνας έχει πολλά έξοδα απρόβλεπτα.

Αν είσθε καλλιτέχνης, συγγραφέας, εφευρέτης διαλέξτε ένα μήνα 8 για να υποβάλετε την εργασία σας. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τώρα διότι είναι πού ευνοϊκό το διάστημα. Είναι καλό διάστημα για συνεργασίες, συνεταιρισμούς.

Μπορείτε να ζητήσετε δάνεια, οικονομικές ενισχύσεις γενικώς, ακόμη κι αν θέλετε εργασία τώρα μπορείτε να βρείτε.

Συγκεντρωθείτε στις υποθέσεις σας και μελετήστε τις δυνατότητες ούτως ώστε να τις βελτιώσετε. Μην ανησυχείτε για τα οικονομικά σας.

 

Προσωπικός μήνας εννέα

 

Θα σας προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα, προβλήματα, εμπόδια, και θα σας απασχολήσουν πολύ οι άλλοι με τα βάσανά τους, (όπως και στον μήνα 4).

Προσοχή στα ατυχήματα, τις απώλειες. Μην χάσετε από αφηρημάδα πράγματα, δεν θα τα ξαναβρείτε, αυτό ισχύει και για την ημέρα 9.

Όπως και στο έτος 9 έτσι και στο μήνα 9  ξεκόψτε από το παρελθόν που σας ζημιώνει.

Αν όμως δεν θέλετε να χάσετε κάποιους ανθρώπους, προσέξτε να μην τσακωθείτε, γιατί θα είναι δύσκολη η επανασύνδεσή σας. Αν όμως το ταίρι σας τώρα αποφασίσει να σας εγκαταλείψει μην προσπαθήσετε να το φέρετε πίσω, θα είναι μάταιο.

Κοινά χαρακτηριστικά έχουν και οι ημέρες, ξέρετε πια τους ευνοϊκούς αριθμούς και τους μη ευνοϊκούς, γι’ αυτό αν θέλετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο π.χ., διαλέξτε οπωσδήποτε μία προσωπική ημέρα 1 ή 8.

Τώρα που μάθατε, να παρατηρείτε πάντα τις επιρροές των αριθμών στη ζωή σας, θα δείτε ότι όταν ευνοείσθε θα περνάτε καλά, ειδάλλως όχι.

Ο τρόπος που θα βρίσκετε την προσωπική σας ημέρα είναι ο ακόλουθος.

Ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα είναι π.χ. 7, και θέλετε να μάθετε αν στις 20 του μήνα ευνοείσθε, θα προσθέσετε το 7+20=27=9 η προσωπική σας ημέρα λοιπόν είναι ο αριθμός 9, δεν είναι ευνοϊκή, παρά μόνο για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
 

Τώρα θα αγγίξω ένα θέμα με ιδιαίτερη συγκίνηση είναι: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Το πιο σπουδαίο και σημαντικό για τους ανθρώπους, είναι να πετύχουν στην οικογένειά τους, γιατί πράγματι είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι όποιος πέτυχε στην οικογένεια πέτυχε και στη ζωή του.

Αυτή είναι το γερό θεμέλιο που πάνω του χτίζεται το ανθρώπινο οικοδόμημα και δυστυχώς εάν το παιδί δεν μεγαλώσει σε αγαπημένη και ισορροπημένη οικογένεια δεν θα γλιτώσει ποτέ από τις τραυματικές του αναμνήσεις. Όσο για εκείνους που πέτυχαν στη ζωή τους, ενώ έζησαν δύσκολα παιδικά χρόνια, όσο ψηλά κι αν φτάσουν, θα υπάρχει πάντα μία σκιά στη ψυχή τους.

Ας μπω τώρα στο θέμα των αριθμών που παίζουν καθοριστικό ρόλο, δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και αλλιώς.

Κατ’ αρχήν θα αναφερθώ στους αντιπροσωπευτικούς αριθμούς του ζευγαριού.

Παράδειγμα: μία κυρία έχει ονομαστικό αριθμό εννέα και αριθμό πεπρωμένου οχτώ, οι άντρες που θα την συγκινήσουν λοιπόν, είναι οι προσωπικότητες εννέα και οχτώ, ακόμη όσοι έχουν τον αριθμό οχτώ είτε εννέα από τα φωνήεντα ή από τα σύμφωνα μόνο, συνδυασμός που εξασφαλίζει αρμονία και μπορούν με απόλυτη επιτυχία να δημιουργήσουν μια αξιοζήλευτη οικογένεια.

Τώρα που γνωρίζεται τον τρόπο, κάντε τους υπολογισμούς σας όσον αφορά το ταίρι σας, θα διαπιστώσετε ότι οι αριθμοί είναι πλησίον.

Μπορεί ο ένας να 'ναι αριθμός ένα και ο άλλος να είναι αριθμός δύο ή ακόμη να είναι ο ένας το πεπρωμένο του άλλου, π.χ. μία κυρία έχει πεπρωμένο πέντε, θα τύχη να παντρευτεί ένα άντρα με ονομαστικό αριθμό πέντε.

Με δύο λόγια, τα πρόσωπα που βρίσκονται στην οικογένεια ή στο φιλικό μας περιβάλλον πλησιάζουν τους αριθμούς μας.

Αν κάποιοι σας απωθούν χωρίς ιδιαίτερο λόγο, συμβαίνει διότι οι αριθμοί σας δεν είναι πλησίον.

Όσο για τους αριθμούς που αφορούν τα παιδιά σας, θα δείτε ότι συγκλίνουν με τους δικούς σας και αν π.χ. είναι τέσσερα αδέλφια, θα έχουν ταύτιση κι αγάπη περισσότερη τα παιδιά όπου οι αριθμοί τους είναι κοντά.

Να συμπληρώσω πως από τα τέσσερα παιδιά ένα θα μείνει δεμένο με τη μητέρα, είναι αυτό το παιδί που θα έχει ονομαστικό αριθμό ίδιο με τον αριθμό πεπρωμένου της ή αντίθετα, ακόμη εάν έχουν τον ίδιο αριθμό πεπρωμένου ή προσωπικότητα.

Πάλι θ’ ασχοληθώ με την αστρολογία, διότι όπως συμβαίνει με τους αριθμούς, έτσι και τα ωροσκόπια έχουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους στην οικογένεια.

Κατ’ αρχήν το ζευγάρι θ’ ανήκει στον ίδιο σταυρό ή θα έχουν ωροσκόπο στο ζώδιο που ανήκει ο άλλος π.χ. ο ένας είναι Τοξότης και η άλλη είναι Αιγόκερως με ωροσκόπο στον Τοξότη.

Είτε ο ένας να είναι Λέων και η άλλη να είναι Σκορπιός (ανήκουν και οι δύο στον σταθερό σταυρό).

Οι σταυροί είναι 3:

Παρορμητικός σταυρός που ανήκουν τα ζώδια:

Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος.

Σταθερός σταυρός:

Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος.

Μεταβλητός σταυρός:

Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς.

Έτσι λοιπόν, αφ' ενός μεν θα ενωθούν τα ζευγάρια που ταιριάζουν οι πλανητικές θέσεις και  όψεις κι αφ’ ετέρου θ’ αποκτήσουν παιδιά που θα ανήκουν στον ίδιο σταυρό με τους γονείς, ή θα έχουν τον ωροσκόπο τους σε αυτόν τον σταυρό

 

 


Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
 

Η πρώτη συνάντηση με τον άνθρωπο που θα ζήσουμε και θ’ αγαπήσουμε πρέπει να εξετάζεται πολύ καλά.
Η αρχή, η πρώτη στιγμή, η πρώτη ματιά, η συμπαντική μέρα, καθορίζει κατά κάποιον τρόπο  την συνέχεια.

Αυτή η αρχή δεν αφορά βέβαια μόνο τα αισθηματικά ζητήματα αλλά και τις επαγγελματικές συμφωνίες, τα συμβόλαια κ.λπ. γι’ αυτό όταν πρόκειται να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό ρίξετε μια ματιά στο κείμενο  για να διαλέξετε ένα ευνοϊκό αριθμό.

Να επανέλθω στα αισθηματικά θέματα, δίνοντάς σας τον τρόπο να βρίσκετε τον κοινό σας αριθμό από την πρώτη συνάντηση.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

1-9-1999

Όταν συναντηθούν δύο άνθρωποι και νιώσουν αυτό το κάτι, που συγκλονίζει τις καρδιές, θα πρέπει να σημειώσουν την ημερομηνία και να βρουν τι αριθμό έχει.

Έχουμε λοιπόν να προσθέσουμε την ημερομηνία 1-9-1999.

1+9+1+9+9+9=38=3+8=11=1+1=2.

Δύο! Ο αριθμός του ζευγαρώματος, άρα θα έχουν κοινό αριθμό έτους το δύο, που τους εξασφαλίζει την ένωση για όλο το χρόνο και όχι μόνο.

Ξέροντας λοιπόν τον αριθμό του κοινού σας έτους, θα γνωρίζετε ότι π.χ. αν είναι ο αριθμός τέσσερα θα ζήσετε προβληματισμένα, αν είναι επτά θα περάστε με γεγονότα ακραία, άσπρο – μαύρο, αν είναι οχτώ θα έχετε οικονομικές επιτυχίες, γάμο κ.λπ.

Έχετε μάθε πια για τα προσωπικά σας, θα γνωρίζετε και για τους κοινούς μήνες, σε όλα αυτά βέβαια μην αγνοείτε τους ξεχωριστούς προσωπικούς αριθμούς των ετών και μηνών.

 

 

 

 

ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
 

 

Τους αριθμούς της προσωπικότητας και του πεπρωμένου, τους συναντάμε συχνά στην πορεία της ζωής μας.

Παράδειγμα: έχετε προσωπικότητα «ΕΝΑ» και πεπρωμένο «πέντε» αυτοί οι δύο αριθμοί είναι τα κλειδιά της ζωής σας, θα γεννηθείτε ας πούμε σ’ ένα σπίτι που ο αριθμός του είναι 1 ή 5 ή όλοι οι τριψήφιοι και διψήφιοι αριθμοί να γίνουν μονοψήφιοι, π.χ. 19=1, 127=1, 280=1, 14=5, 185=5 κ.λπ.

Επίσης θα τους συναντάτε στα σπίτια των φίλων που αγαπάτε και των συγγενών που επιλέξατε, ακόμα στα σπίτια που θα μένουν τα άτομα που θα μας ερωτευθούν.

Σας συμβουλεύω ν’ αποφύγετε τους αριθμούς 4,5,9 για καταστήματα, προτιμάτε τους αριθμούς 1,3,8 (άσχετα αν βγαίνει από διψήφιο νούμερο).

Τώρα θα μάθετε πώς να βρίσκετε τα τυχερά σας νούμερα για όσους θέλουν να παίξουν τυχερά παιχνίδια.

Εννοείτε βέβαια ότι θα έχετε έτος 1 ή 8.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

 

     1     1    1  8      1      4     1 1     1    7  4=30=3+0=3

Π Α Ν Α Γ Ι Ω Τ Α  Κ Υ Ρ Ι Α Κ Ι Δ Ο Υ

8      5      3        3      2      1       2     4=28=2+8=10=1+0=1

 

Ο ονομαστικός αριθμός της είναι τέσσερα τα τυχερά της νούμερα λοιπόν είναι:

1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 30, 28, 10, ιδιαίτερα οι αριθμοί 30, 3, 28, 10, 1, 4.

Μπορείτε ασφαλώς να βάλετε και τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας.

Παράδειγμα:

03-09-1964=32=3+2=5

1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 19, 32.

Ιδιαίτερα οι αριθμοί: 3, 9, 32, 5, 19.

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
 Ελάτε τώρα να κάνουμε μαζί μία αναδρομή στο παρελθόν, για να δούμε τον ρόλο των αριθμών και πόσο μπορούν να έχουν επιρροή, σε γεγονότα και καταστάσεις, ανά τον κόσμο, ασφαλώς.
Διάλεξα ως πρώτο ιστορικό γεγονός, του έτους 1821, την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους, όπως βλέπετε ο μονοψήφιος αριθμός που βγαίνει είναι 3, δηλαδή 1+8+2+1=12=1+2=3 ΤΡΙΑ! Ο αριθμός των ευχάριστων και σπουδαίων καταστάσεων.

Προβάλουμε τον εαυτό μας προς τα έξω με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Τότε λοιπόν η επιρροή του αριθμού τρία ώθησε τους Έλληνες να ξεσηκωθούν για την λευτεριά τους.

Ασφαλώς δεν έφτανε μόνο το τρία διότι στα 400 χρόνια σκλαβιάς πολλά έτη είχαν το νούμερο τρία, αλλά βοήθησε το 18, ο αιώνας, 1+8=9 ο αριθμός λοιπόν που αντιπροσώπευε τον αιώνα ήταν το εννέα. Αριθμός που προκαλεί τακτοποίηση δυσάρεστων και πολύπλοκων καταστάσεων.

Όπως σας είπα για τον αιώνα τον 19ο που είναι 1+9=10=1+0=1 ΕΝΑ! Που ξεκίνησαν τόσα και τόσα σπουδαία και σημαντικά γεγονότα.

Έτσι λοιπόν τον 18ο αιώνα έπρεπε να τακτοποιηθεί αυτό το θέμα, «οι σύμμαχοι» πιστεύουν ακόμη ότι αυτοί βοήθησαν, ναι, βοήθησαν τους ήδη αποφασισμένους Έλληνες, πρώτον δεύτερον, βοήθησαν όλοι για να εκπληρωθεί η συμπαντική εντολή «ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ».

Διότι αν υπολογίσουμε, το πότε άρχισε η σκλαβιά, θα δούμε ότι ήταν ο 14ος αιώνας διότι το 1453 άρχισαν τα προβλήματα ως γνωστόν, έτσι λοιπόν έχουμε 1+4=5 πέντε! Ριζική αλλαγή πεπρωμένου!

’Άλλαξε λοιπόν η ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, όπως και το 1940 όπως σας είπα, (δεν έχει σημασία αν τότε ήταν παγκόσμιο έτος και όχι του αιώνα μόνο, διότι ο αριθμός πέντε φέρνει τις ριζικές του αλλαγές σε ότι επηρεάζει, αιώνα, έτος, μήνα, ημέρα).

Από το 14ο αιώνα λοιπόν πάμε στον 15ο που είχε αριθμό έξι, αριθμός των πιέσεων, των ποικίλων καταστάσεων.

Συνεχίζουμε στον 16ο αιώνα 1+6=7 επτά! Φόβος και τρόμος, απομόνωση, ατυχήματα, δυστυχία, που να σηκώσουν κεφάλι οι Έλληνες, (κι αν κάποιοι το τόλμησαν, έμειναν ακέφαλοι).

Ακολουθεί ο αιώνας 17ος 1+7=8 οχτώ πολύ σπουδαίος αριθμός είμαι σίγουρη ότι από τότε ξεκίνησαν να οργανώνονται σιγά – σιγά για την επανάστασή τους, κι όσο τέλειωνε ο αιώνα τόσο μάζευαν σαν τα μυρμήγκια τον πολεμικό εξοπλισμό τους, γιατί είναι αριθμός ου ανοίγει πόρτες και πορτοφόλια.

Και να λοιπόν που φτάνουμε στις αρχές του 18ου αιώνα, μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Το 1803 ήταν παγκόσμιο έτος 3, το 1812 και το 1821, όπως δείχνουν τα πράγματα το 1803 ήταν νωρίς ακόμη έπρεπε να μπει καλά ο αιώνας 9 για να πυροδοτήσει τις καταστάσεις, αυτό ισχύει και για το 1812, έτσι ξεκίνησαν την επανάσταση το 1821.

Συνεχίζω με το έτος 1940=5 γίνεται η αλλαγή και τι αλλαγή! Συνεχίζεται το 1941=6.

Το 1942=7 ώσπου μπαίνουμε στο 1943=8, τότε πάλι άρχισαν να ξεσηκώνονται δυναμικά από πολλά μέρη της γης, για να συντρίψουν τον παρανοϊκό φασίστα.

Φτάνουμε στο 1944=9 με τις γνωστές εξελίξεις για το τέλος του πολέμου, έτσι αρχίζει μια νέα κατάσταση το 1945=1.

Ταυτόχρονα έχουμε μια άλλη εξίσου σημαντική πλανητική θέση (για άλλα θέματα όπως θα πω παρακάτω) του πλανήτη Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, μπήκε στις 10-11-1995 και έμεινε έως τις 28-11-2008.

Άλλη τρομακτικά σημαντική θέση, Τοξότης, ζώδιο των εξωτερικών ζητημάτων, της παιδείας, της θρησκείας, Πλούτωνας ο πλανήτης του σκότους, του Άδη, του σεξ, των κρυφών πραγμάτων, της πλάνης, της απάτης, του θανάτου.

Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν τι προέκυψε, ο Τοξότης που κυβερνάται από τον πλανήτη Δία και στο στοιχείο του είναι η φωτιά, πυροδότησε όλα όσα συμβαίνουν στους παραπάνω τομείς και νοσούν, θα φωτίσει τα σκοτάδια και θα φέρει πολλές αλυσιδωτές αλλαγές, θα διορθώσει τα κακώς κείμενα του πλανήτη μας.

Κάτι ακόμη που έχει σχέση ο πλανήτης Δίας, είναι τα νομικά, τα ιδρύματα, οι φυλακές, είναι σίγουρο ότι θα ξεκαθαρίσουν πολλά νοσηρά ζητήματα.

Τέλος να αναφέρω και τον πλανήτη Κρόνο που βρισκόταν στο ζώδιο του Κριού από τοις 7-4-1996 και έμεινε έως τις 8-6-1998, έκανε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και βοήθησε κι αυτός με τη σειρά του στο συμπαντικό σχέδιο για γενική κάθαρση.

Ας γυρίσουμε τώρα στο παρελθόν για μερικά ακόμη ιστορικά γεγονότα.

Αβοκάντρο Αμεντέο (Avogadro) 1776=3 Ιταλός φυσικοχημικός, εισηγητής τρόπου εύρεσης του μοριακού βάρους.

Αιγινίτης Δημήτριος 1862=8 αστρονόμος από την Αθήνα. Παγκόσμιο έτος 8 ο αριθμός του απείρου «…..»

Αϊζεστάιν Σεργκέι 1898=8 Σοβιετικός σκηνοθέτης.

Αιλιανός Κλαύδιος 170=8 σοφιστής ρωμαϊκής καταγωγής που έγραψε Ελληνικά.

Αισχύλος Αθηναίος τραγικός ποιητής 525=3. Σώζονται από τα έργα του, 7 τραγωδίες. Πέρσαι, Επτά επί Θήβαι, Ικέτιδες, Προμηθεύς Δεσμώτης, και οι τρεις της Ορέστειας, Αγαμέμνων, Χοηφόροι, Ευμενίδες.

Ακκιος Λεύκιος (Accius) 170=8 ο σπουδαιότερος Λατίνος τραγικός ποιητής.

Αλμπέρ Ζαν Λερονντ’ (Alembert) 1717=7 Γάλλος συγγραφέας, μαθηματικός, φυσικός και φιλόσοφος, από τους ιδρυτές της «Εγκυκλοπαίδειας».

Αλιέντε Σαλβαδόρ (Allende) 1908=9 πρόεδρος της Χιλής από το έτος 1970-73 ο πρώτος εκλεγμένος μαρξιστής ηγέτης της Λατινικής Αμερικής.

Όπως βλέπετε, αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε σε παγκόσμιο έτος εννέα (τακτοποιούμε εκκρεμότητες) στη χώρα που υπήρχαν πολλές, ως γνωστόν, κλήθηκε λοιπόν να παίξει αυτό το ρόλο.

Θα συνεχίζω με παραδείγματα προσώπων αφού πρώτα συμπληρώσω για τον Αλιέντε Σαλβαδόρ ότι ναι μεν γεννήθηκε σε έτος 9 και ως εκ τούτου θα άφηνε τη σφραγίδα του στην Οικουμένη, αλλά με τίμημα βαρύ, έχασε τη ζωή του. Σε γενικές γραμμές όλοι οι άνθρωποι που έχουν τον αριθμό 9, είτε ονομαστικό, είτε πεπρωμένου, είναι σίγουρο ότι κοπιάζοντας πολύ, αλτρουιστικά, θα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, αλλά σε προσωπικό επίπεδο ως επί το πλείστον, ζουν προβληματικά (φυσικό είναι εφόσον επωμίζονται τα προβλήματα των άλλων).

Όσο για τον αριθμό επτά (όπως είπαμε είναι των μεταρρυθμιστών και των μεταφυσικών) είδατε και ο Αϊνστάιν και ο Αλαμπέρ Ζαν Λε Ρον ντ’, γεννήθηκε σε έτος επτά, φυσικό επόμενο είναι, το ότι σπούδασε ερεύνησε και βοήθησε με τις γνώσεις του τις επόμενες γενιές στα θέματα της φυσικής, των μαθηματικών, της φιλοσοφίας.

Αλμπουκέρκε Αλφόνσο ντε (Albuguergue) 1453=4 Πορτογάλος θαλασσοπόρος ο θεμελιωτής της Πορτογαλικής κυριαρχίας στην Ανατολή.

Αριθμός τέσσερα της στερεότητας, εξάλλου πρέπει να θυμηθούμε πως σύμφωνα με τις παραδοσιακές κοσμογονίες, το κάθε τι στον αισθητό κόσμο αποτελείται από ένα μείγμα σε διάφορες αναλογίες τεσσάρων βασικών στοιχείων (Γη, Νερό, Αέρας, Φωτιά) και χαρακτηρίζεται από τέσσερις ουσιώδεις ιδιότητες (Στεγνό, Υγρό, Κρύο, Ζεστό). Η στερεή ύλη συμβολίζεται με το 4, αριθμός που αντιπροσωπεύει και τη Γη ως κοσμική άποψη, δηλαδή την «στερεή» περιοχή που καθορίζεται από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Όπως διαπιστώσατε, ένας θαλασσοπόρος του 14ου αιώνα (ο αριθμός 5, 1+4=5) των ριζικών αλλαγών και γεγονότων με «5» από τον αιώνα και «4» από το έτος δεν θα μπορούσε να γεννηθεί σε καλύτερη αριθμολογική επιρροή.

Χριστόφορος Κολόμβος 14ος αιώνας γεννήθηκε το έτος 1451 άλλος ένας σπουδαίος θαλασσοπόρος και εξερευνητής.

Ανακάλυψε την Αμερική το 1492. 1451=11=2. Το δύο είναι αριθμός της ένωσης, γεννήθηκε λοιπόν σε έτος δύο για να ενώσει το «Νέο κόσμο» με τον υπόλοιπο.

Αμουνδσέν Ροαλντ (Amundsen) 1872=9.

Νορβηγός εξερευνητής ο κατακτητής του Ν. Πόλου.

Αμπέρ Αντρέ Μαρί (Amper) 1775=2.

Γάλλος φυσικός και μαθηματικός, θεμελίωσε τη θεωρία του ηλεκτρομαγνητισμού και εφεύρε το γαλβανόμετρο.

Στον 17ο αιώνα (δηλαδή 8) και σε έτος δύο, όλοι μαθαίνουν λοιπόν και διδάσκονται τις πρωτοποριακές γνώσεις.

Ανδρόνικος Μανώλης 1919=2.

Αρχαιολόγος από την Προύσα καθηγητής πανεπιστημίου, ο ανασκαφέας της Βεργίνας.

Αντύπας Μαρίνος 1873=1.

Από τους πρώτους ηγέτες της αγροτικής επανάστασης και σοσιαλιστικής κίνησης στην Ελλάδα, δολοφονήθηκε στη διάρκεια της προσπάθειας για την απαλλοτρίωση των τσιφλικιών της Θεσσαλίας.

Τακτοποίηση δύσκολων εκκρεμοτήτων από τον αιώνα εννέα, με παγκόσμιο έτος ένα, Η ΑΡΧΗ!! Συνέβαλε στο νέο ξεκίνημα θυσιάζοντας τη ζωή του.

Αρένιους Σβάντε (Arrhenius) 1859=5 Σουηδός φυσικοχημικός, επινοητής της θεωρίας της ηλεκτρολυτικής διάστασης κάτοχος βραβείου Νόμπελ.

Αρίσταρχος 250=7 Έλληνας αστρονόμος μαθηματικός και φυσικός. Άλλο ένα 7 που γέννησε ακόμη έναν μεταρρυθμιστή και σε αιώνα δύο, ο οποίος διατύπωσε πρώτος τη θεωρία ότι η γη στρέφεται γύρω από τον άξονα της και τον ήλιο.

Άρμστρονγκ Νιλ (Armstrong) 1930=4. Αμερικανός αστροναύτης ο πρώτο άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη. Άτομο του τέσσερα, κοσμικός αριθμός.

Βάρμπουργκ Οτο (Vardurg) 1883=2 Γερμανοεβραίος βιοχημικός και φυσιολόγος, ερεύνησε τις ένζυμες οξειδώσεις των κυττάρων. Βραβείο Νόμπελ.

Βέμπερ Βίλχελμ (Waber)1804=4. Γερμανός φυσικός ερευνητής της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής.

Βεσπούτσι Αμέρικο (Vespucci) 1451=2. Θαλασσοπόρος και εξερευνητής από τη Φλωρεντία, του οποίου το όνομα δόθηκε στην ήπειρο Αμερική που είχε ανακαλύψει ο Κολόμβος.

Βόλτα Αλεσάντρο (Volta) 1745=8. Ιταλός φυσικός πρωτοπόρος στην έρευνα του ηλεκτρισμού.

Γκάντι Μαχάτμα 1869=6. Ινδός πολιτικός και φιλόσοφος, θεμελίωσε τη δράση του για την εθνική ανεξαρτησία της χώρας του, στην αρχή της μη βίας.

Γκάους Καρλ Φρίντριχ (Gauss)1777=4. Γερμανός μαθηματικός φυσικός και αστρονόμος από τους θεμελιωτές των σύγχρονων μαθηματικών.

Ζαν ντ  Αρκ (Jeanne d’ Arc, Ιωάννα της Λωρραίνης). 1412=8 έζησε από το έτος 1412 έως το έτος 1431. Γαλλίδα εθνική ηρωίδα και αγία.

Ζέπελιν Φέρντιναντι (Zeppelin) 1838=2 Γερμανός στρατιωτικός και βιομήχανος, κατασκευαστής του ομώνυμοι πηδαλιουχούμενου αερόστατου.

Κιουρί Μαρί (Curie)1867=4. Πωλονογαλλίδα φυσικός και χημικός ανακάλυψε το ράδιο με τον σύζυγό της Πιέρ, δύο βραβεία Νόμπελ.

Μαγγελάνος Φερδινάρδος (Magalhaes) 1480=4. Πορτογάλος θαλασσοπόρος, πραγματοποίησε τον πρώτο περίπλου της γης.

Ντίας Μπαρτολομέου (Dias) 1450=1. Πορτογάλος θαλασσοπόρος που παρέπλευσε πρώτος το νότιο άκρο της Αφρικής (1487=2).

Όμηρος επικός ποιητής από την Ιωνία 8ος π.χ. αιώνας έργα του η Ιλιάδα και η Οδύσσεια.

Ουόκσμαν, Σέλμαν Ειμπραχαμ (Waksman) 1888=7. Αμερικανορώσος βιολόγος που ανακάλυψε την στρεπτομυκίνη, βραβείο Νόμπελ.

Σαλάμ Αμπντούλ 1926=9. Πακιστανός φυσικός, ερευνητής της κβαντικής ηλεκτροδυναμικής και των στοιχειωδών σωματίων, βραβείο Νόμπελ.

Τσαντγουικ σερ Τζέιμς (Chadwick)1891=1. Βρετανός φυσικός που ανακάλυψε το νετρόνιο. Βραβείο Νόμπελ.

Φαρενάιτ Ντάνιζ (Fahrenheit) 1686=3. Γερμανός φυσικός από τη φερώνυμη θερμομετρική κλίμακα.

Φερμά Πιέρ ντε (Fermat) 1601=8. Γάλλος νομικός και μαθηματικός ασχολήθηκε με την αριθμοθεωρία.

Φέχνερ Γκούσταβ Τεοντορ (Fechuer) 1801=1. Γερμανός φυσικός, φιλόσοφος και ψυχολόγος, από τους θεμελιωτές της ψυχολογίας ως επιστήμη.

Φλέμινγκ σερ Αλεξάντερ (Fleming) 1881=9. Σκοτσέζος γιατρός – μικροβιολόγος που ανακάλυψε την πενικιλίνη, βραβείο Νόμπελ.

Εννέα από αιώνα, εννέα και από το παγκόσμιο έτος, τι καλύτερος συνδυασμός απ'  αυτόν για να τακτοποιηθεί και να τελειώσει η τραγική κατάσταση που επικρατούσε για πολλά χρόνια κι έστελνε στο θάνατο εκατομμύρια ανθρώπων.

Φουκό Λεόν (Foucanlt) 1819=1. Γάλλος φυσικός που απέδειξε με εκκρεμές την περιστροφή της γης.

Φούλτον Ρόμπερτ (Fulton) 1765=1. Αμερικανός εφευρέτης και μηχανικός κατασκεύασε το πρώτο ατμόπλοιο και επινόησε το υποβρύχιο, 8 από αιώνα, 1 από το έτος, άλλη μια αρχή για την παγκόσμια εξέλιξη.

Φράνκλιν Μπέντζαμιν (Franklin) Βενιαμίν Φραγκλίνος 1706=5. Αμερικανός πολιτικός, διπλωμάτης, φυσικός και εφευρέτης του αλεξικέραυνου.

Βλέπετε πόσο σπουδαία και σημαντικά συμβαίνουν κάτω από την επιρροή του 8 είτε από αιώνα, είτε από έτος, για όλο τον πλανήτη.

Φρόιντ Ζίγκμοθντ (Frend) 1856=2. Αυστριακός ψυχίατρος, ιδρυτής της ψυχανάλυσης.

Χάλεϊ Εντμοντ (Halley) 1656=9. Άγγλος αστρονόμος και μαθηματικός, γνωστός από το φερώνυμο κομήτη.

Χάρβεϊ Ουίλιαμ (Harvey) 1578=3. Άγγλος γιατρός που περιέγραψε πρώτος την κυκλοφορία του αίματος.

Χέρσελ, σερ Ουίλιαμ Φρέντερικ (Herschel) 1738=1. Άγγλος αστρονόμος γερμανικής καταγωγής που ανακάλυψε τον πλανήτη Ουρανό.

Χέρτς, Χαίνριχ Ρούντολφ (Hertz) 1857=3. Γερμανός φυσικός που ανακάλυψε τα ραδιοφωνικά κύματα, που ονομάστηκαν απ’ αυτόν ερτζιανά.

Χόιχενς Κρίστιαν (Huygeus) 1629=9. Ολλανδός φυσικός αστρονόμος και μαθηματικός διατύπωση την κυματική θεωρία του φωτός και εφεύρε το εκκρεμές ρολόι.

Χόκινγκ, Στήβεν Ουίλιαμ (Howking) 1942=7. Βρετανός φυσικός και αστροφυσικός από τους θεμελιωτές της φυσικής των «μαύρων οπών».

Χόπκινς σερ Φρέντερικ (Hopkins)  1861=7. Άγγλος βιοχημικός που ανακάλυψε τις βιταμίνες, βραβείο Νόμπελ.

Πριν να κλείσω το κεφάλαιο «αριθμοί και ιστορικά γεγονότα» θ’ αναφερθώ ακόμη σε ορισμένα παραδείγματα που είναι δυσάρεστα και ευθύνονται για τον αφανισμό εκατομμυρίων ανθρώπων και πόσο επηρέασε ο αριθμός πέντε «ριζική αλλαγή πεπρωμένου».

Ως πρώτο γεγονός επέλεξα την καταστροφή της Σμύρνης και τον διωγμό των Ελλήνων από τη Μικρά Ασία, 1922=5.

Βαλκανικός πόλεμος: Ξεκίνησε το έτος 1913=5.

Η άλωση της Κωνσταντινουπόλεως 1453=4.

Η Ναπολεόντειος εποποιία 1804-1813. Δύο παγκόσμια έτη που δέχονται την επιρροή του αριθμού τέσσερα.

Η επανάσταση των Μπολσεβίκων 1917=9.

Η κήρυξη του πολέμου: 1939=4.

Η μάχη της Γαλλίας: 1940=5.

Η κήρυξη του πολέμου στην Ελλάδα: 1940=5.

Οι δυσμενείς αριθμοί του κύκλου είναι: 4, 5, 7, 9 και ευθύνονται για τις αρνητικές εξελίξεις στον πλανήτη.

Πρέπει να τονίσω, πως άλλο είναι να γίνει μία ανακάλυψη σε έτος τέσσερα που θα βοηθήσει τον κόσμοι κι άλλο κάποιοι να χρησιμοποιήσουν το 4 για δυσάρεστα προβλήματα.

Επίσης άλλο είναι να βοηθήσει την ανθρωπότητα ο αριθμός 5 όπως π.χ. η περίπτωση του Σουηδού φυσικοχημικού επινοητή της θεωρίας της ηλεκτρολυτικής διάστασης Αρένιους Σβάντε 1859=5 κι άλλο είναι να δημιουργηθεί μία ριζική αλλαγή εξ αιτίας του ολέθρου.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας πω, να προσέχετε πολύ όταν δέχεσθε τις επιρροές του 4, 5, 7, 9 είτε σε έτος είτε σε μήνα είτε σε μέρα.

Με τις γνώσεις πλέον που αποκτήσατε μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας αξιοποιώντας τους ευνοϊκούς αριθμούς και να ζείτε όσο πιο ανώδυνα γίνεται κάτω από την επιρροή των δυσμενών αριθμών.

ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

Ο  Άντρας 1 ταιριάζει με τη γυναίκα 1, 2, 3, 5, 6, 7, 9.
Να αποφύγει την γυναίκα 4,8.

Ο  Άντρας 2 ταιριάζει με τη γυναίκα 1, 2, 4, 6, 9.
Να αποφύγει την γυναίκα 3,5,7, 8.

Ο  Άντρας 3 ταιριάζει με τη γυναίκα 1, 2, 5, 6, 7, 9.
Να αποφύγει την γυναίκα 3, 4,8.


Ο  Άντρας 4 ταιριάζει με τη γυναίκα 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9.
Να αποφύγει την γυναίκα 1, 5.


Ο  Άντρας 5 ταιριάζει με τη γυναίκα 1, 3, 6, 7.
Να αποφύγει την γυναίκα 2, 4, 5, 8, 9.

\
Ο  Άντρας 6 ταιριάζει με τη γυναίκα 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9.
Να αποφύγει την γυναίκα 5, 7.


Ο  Άντρας 7 ταιριάζει με τη γυναίκα 2, 6, 7, 8, 9.
Να είναι μόνο εραστές με τη γυναίκα 1, 3.
Να αποφύγει την γυναίκα 4, 5.


Ο  Άντρας 8 ταιριάζει με τη γυναίκα 1, 2, 4, 5, 6.
Να αποφύγει την γυναίκα 3, 7, 8, 9.


Ο  Άντρας 9 ταιριάζει με τη γυναίκα 1, 2, 3, 6,9.
Να αποφύγει την γυναίκα 4, 5, 8.
Να είναι μόνο εραστές με τη γυναίκα 7.